Asya sahipleri servislerden memnunmusunuz

arkadaşlar ben motoru daha yeni aldım fakat aldığıma çok memnunum,almadan önce anlatılanların hiç birini yaşamadım parayı verdim makineyi 2 gün sonra teslim aldım ve en önemlisi servis ilgili hiç sorun yaşamadım, bir kaç problemim oldu açıp sordum ve önemli degil bakımda hallederiz cevabı aldım , yani arkadaşlar aldığıma çok memnunum birde yakıt meselesi aldıgım gün 10 ytl kurşunsuz aldım ve 120 km yaptım baktım depoda benzin var ama ne olur olmaz diye 10 ytl daha aldım ve depo nerdeyse fullendi tahminimce 20 ytl'ye en az 280-300 km arası yapar gibi buda km'de 7 ykr ( 70,000 tl) eder ve süper birde rodajda şu an. :cat: :cat: :cat:

daha servislik bir durumumuz olmadı ama maslaktaki servis biraz uyduruk kaydırık gibi geldi onlarda beklemedikleri bir satış karşısındalar yerlerini büyütüyorlarmış bence bu gidişler 1-2 tane daha yer açılacak gibi rekabet kalite getirir düşüncesi ile beklemedeyim.

Herkese kazasız sürüşler...

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar motorlar yeni olabilir ama servisler yeni deil bu adamlar daha önce manav deildi daha öncede motor tamir ediyolardı şimdi asya servisi oldular ama motorlar henüz yeni her motorun kendine has sorunları vardır servislerde bazı sorunlarda önceleri yetersiz kalabilir bu zamanla aşılacaktır asyamotorclub,
unda dediği gibi bir kaç servis daha açılınca rekabette olacaktır :bounce:

Izmir deyim, Niran'in 1. sanayi deki servisinden cok memnunum. Umarim boyle devam ederler.

Moderatör (forrap)
solo_' Alıntı:
Izmir deyim, Niran'in 1. sanayi deki servisinden cok memnunum. Umarim boyle devam ederler.

Bende İzmir deyim dolayısıyla Niran motora götürüyorum.Bende memnun olmakla birlikte adamların işlerinde çok usta olmadıklarını da söylemeden edemeyeceğim(tamir ekibinin).Genellikle deneme yanılma muhabbetiyle yapıyolar tamirleri.

BBRR demiş ki;
arkadaşlar motorlar yeni olabilir ama servisler yeni deil bu adamlar daha önce manav deildi daha öncede motor tamir ediyolardı
Bak işte ben ondan çok emin değilim bence bi kısmı daha önce manavdı... :cherry: Hatta kasap...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbul pendik teki servise 1000 bakımına gitmiştim, gayet güzel ilgilendiler. memnun kaldım yani :cat:

İstanbuldayım, Göztepe servisinin baştan savma ilgisini hiç beğenmedim, yarın Maslak'a bırakıcam motoru, umarım onlar daha ciddi bir şekilde sorunla ilgilenirler.

kesinlinkle ozzyville' e katılıyorum ist/göztepe servisi çok kalitesiz ilgisiz ve baştan savma çalışıyolar...

birde sor motordan memnunlar mı ? memnunmusunuz motorlarınızdan arkadaşlar ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
stenza, gayet iyi canavar gibi calışıyor :cat:

walla ben çok memnunum, çok kaliteli motorlar olmadığı kesin, ama fiyat/performans+kalite bence yeterli, çok kalitelisini istiyosanız, 8-10 milyar werip burgman alıcaksınız :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ozzyville, gidebilirsen pendik servisini de dene. bayaa ilgili ordaki arkadaşlar..

1000 bakımına gittiğimde adama hızlanırken motordan tıkırtı geliyor gazı bırakınca kesiliyor diyorum servis sorumlusu bana o olay psikolojiktir dedi ve forma ağrıza olarak yazmadı. Nasıl Memnun Olurum ki?? :farao:

arkadaşlar servisten memnun kalmayanlar pendik'deki servisi denesinler, adamlar baya bi ilgileniyorlar memnun kalmama gibi bir derdiniz olmayacaktır.

Arkadaşlar ben İzmirdeki servisten memnunum fakat, motor beni bu aralar çok üzüyor. Çin malı olduğu için servistekilerde sorunu bulmakta zorlanıyorlar, fakat hepsi iyi niyetli çocuklar. Şu an motorun marş problemi var ve çalışmıyor. Motorun uzun ömürlü olduğunu zannetmiyorum..

arkadaşlar Gamze Özçelik'gin görüntülerini merak ettim nerden buluruz? bilen var mı? :queen:

Arkadaşlar merhaba, ben Haojin-Asya Motorun Ankara bayi ve servisinden çok memnunum. Gerek motoru alırken, gerek sonrasında ufak bir grenaj müdahalesinde, ciddi bir maddi kaygı gözetmeden zamanında teslimata önem veriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar