kolay gelsin. Sezonu açtık galiba.hadi hayırlı olsun.T1 in arka sol amortisörü patladı.yağ kaçırıyor.Sanırım Çelik motorunkiyle değiştireceğim.onunki ayarlı daha iyidir herhalde.Bir de 10-40 yağ felaket fark etti hem yakıt sarfiyatı düştü hem de çekiş kalitesi arttı.Şiddetle tavsiye olunur.Bir de ön amortisörlerin takılması gerçeği ile ön fren kolunun bir normal sıklılıkta bir de giderken sıkılığına baktığımda bazen çok boşluk olduğunu fark ettim.Bu sorunu da gidermek gerekiyor sanırım.Bir de eğer benim gibi dağ başını duman almış diyarlarda gece gündüz dolaşıyorsanız yanınızda mutlaka yedek bir variatör kayışı bulundurun.ama arka debriyaj tarafındaki ya da ön variatör tarafındaki 17 lik vidaları nasıl açarsınız onu bilemem bu yüzden bayağı bir uğraştım.motoruma bir de panasonic tesisat çektim ki sormayın gece 2 gibi uzun yolda koyuyorum müslüm babayı değmeyin gitsin keyfime.
T1 honda forsight ile aynı kasa bilmeyen yok herhalde inşallah bu çinliler Silverwing yada Jazz modelinin de bir fotokopisini bize yollar ucuz yollu.Nede olsa bir 9.5 biri 2.5 bin YTL ÖTV( :salut: ) li.
Ucuz pahalı bakarsan bağ bakmazsan beyrut .km 8260 değişen parça variatör kayışı ,akü,.değişecekler arka amortisör.fren müşürleri,salıncak takozları ,km teli(dün koptu) .herkese mutlu benzin zamsız bir hafta sonu dileklerimle.