Asya Motor Asya Motor Scooter'ları Hakkında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istoc 6.ada özen motor honda bayi gir içeri ikinci kata cık ne rarsan var ama 250-300 lira koy cebine öyle git :)

Caminin ordaki dimi ya aslında anlamam ama bugün bir kask gördüm 70.ytl. kaliteli duruyordu çeneden açılıyordu sirkecide buldum biraz aklım yatar gibi oldu bakıcaz artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
para durumu naneyse kredi kartıyla al peşin fiyatına bikaç taksit yapıyolar galiba almışken iyisinden al 30-40 farka bakma
tabi 30-40 farka bakma diyosam aynı mala fazla para verme :)

Ah be çalışıyoz işte 7 ye kadar + cumarteside aynı saat neyse bi yoluna bakıcaz işin komiği perşembe günü ordaki hondanın arka sokağındaydım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
beto_977' Alıntı:
Ah be çalışıyoz işte 7 ye kadar + cumarteside aynı saat neyse bi yoluna bakıcaz işin komiği perşembe günü ordaki hondanın arka sokağındaydım :)

ilk katta motorlara bakma moralin bozulmasın sonra motoruna binmek istemezsin fuarda adamın birinin motorunu bırakıp gittiği gibi :)

arkadaslar hayırlısıyla bende bı tane 150 T1 alıcam, rs ime arkadas olucak. bakalım zaman neyi gosterıcek..

Ziver bey damla motordaki gri 150t1 benimdir bilginiz olsun salı yada çarşamba orada olmıyacak. Ya bişi aklıma geldi daha sorucam katalokta fuarda hep koltuk derisini düz gördüm benim motorun derisi tırtıklı yani gördüklerim gibi değil ama açıkça iyi duruyordu.

beto_977' Alıntı:
Caminin ordaki dimi ya aslında anlamam ama bugün bir kask gördüm 70.ytl. kaliteli duruyordu çeneden açılıyordu sirkecide buldum biraz aklım yatar gibi oldu bakıcaz artık.
ne marka ve nerde gordun ?

Mel-a-ku' Alıntı:
ne marka ve nerde gordun ?
Walla galiba markasız bide sirkecide doğubankın karşı sokağında dipte gördüm soldaki dükkan ( not salkano bayinin sokağında diyim orda dip sol ) , açıkça çok anlamam ama kaskı taktım içi çift koruma idi o hoşuma gitti ( çift koruma şöyle içinde normal o sert yumuşak kısmın üstünde kafayı 3 noktadan daha destekleyen bi aynı malzemeden bölüm daha var ama noktalar geniş ufak değil )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostlar bugun 300 yağ değişimi için maslaktaki servise gittim....Yagı kendim almıştım neyse degiştirdiler....Üst kata cıktım kitapçıga kaşe vurdular..daha sonrada işcilik ücreti olarak benden 5 milyon istediler...

bende dedim hoop...Sitenizde ve ikitellideki servisinizde EŞŞEK kadar 300 bakımında yag değişimi ücretsiz yazıyo dedim...eee.. şeyy.. kem... küüm.. yok yanliş yazılmış düzezelttricez falan.. bende dedim oldu...

Düzelttrin sonra veririm....Ayıp be ayıp bidaha Maslakla işim olmaz sizinde aklınıda olsun sakın vermeyin....

mıllet en sonunda motoru yedık 12000 de ınflas ettı servıste yatıyor kafayı taktım adam gıbı motor uygulamsı yapcaz ınsallah benim usta arastırıyor parcaları cok tıtız adam yaptıktan sonra sana mahcup olmak ıstemem dıyor beklıyoruz haberleri vericem

TUGI' Alıntı:
mıllet en sonunda motoru yedık 12000 de ınflas ettı servıste yatıyor kafayı taktım adam gıbı motor uygulamsı yapcaz ınsallah benim usta arastırıyor parcaları cok tıtız adam yaptıktan sonra sana mahcup olmak ıstemem dıyor beklıyoruz haberleri vericem

Hocam erken yemiş gibi görünüyor sen onu bi 170 cc ye falan çıkartmadın dimi hani diyonya 200 cc yapıcam diye neyse geçmiş olsun.

Jetix' Alıntı:
Dostlar bugun 300 yağ değişimi için maslaktaki servise gittim....Yagı kendim almıştım neyse degiştirdiler....Üst kata cıktım kitapçıga kaşe vurdular..daha sonrada işcilik ücreti olarak benden 5 milyon istediler...

bende dedim hoop...Sitenizde ve ikitellideki servisinizde EŞŞEK kadar 300 bakımında yag değişimi ücretsiz yazıyo dedim...eee.. şeyy.. kem... küüm.. yok yanliş yazılmış düzezelttricez falan.. bende dedim oldu...

Düzelttrin sonra veririm....Ayıp be ayıp bidaha Maslakla işim olmaz sizinde aklınıda olsun sakın vermeyin....

dostum bütün servisler servis ücreti olarak 15ytl alıyo.. başka yere gitme hele ikitelliye hayatta gitme...
motorunu zemin kata alıyorlar ve motora ne yaptıklarını görmüyorsun bile... ben motoruma yapılanı görmek istiyorum diyosun izin yok...
benim 1000 bakım vardı... adamlara arka fren dedim ok. bujiler falan standart bakım... yani...
frenlerin çamuru olduğu gibi duruyordu...
hafta sonu motorumun içini açtım seleyi çıkarttım. motor bölümü olduğu gibi önümdeydi ve heryeri olduğu gibi çamur ve tozdu... bujinin olduğu kısımın tozu parmak kalınlığındaydı.. yani sadece yağ değişmiş... en güzeli maslak... adamlar gözünün önünde bakım yapıyorlar...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kartal23 dostum valla 2 ucu boklu değnek..ben 1000 bakımınada götürürüm eger bu adamlar senin dedigin gibi baştan savma iş yaparlar ise bidaha asya servisine gitmem...Yemişim bunların verecegi garantiyi falan...tanıdıgım cok iyi bi kanuni servisi var oraya götürücem valla....

arkadaşlar bir şey soracağım bu servisler bakımlarda sanzıman yağını değiştiriyorlar mı ben bugün kitapçıktan okurken gördüm.bakımlar da şanzıman yağı da değiştirilmelidir diye.sormadım da servise değiştirdin mi diye bu konu hakkında bilgisi olan var mı

arkadaşım ben asyayı satıcısına sordum bana aynen söle dedi;
-çok arıza çıkarıyo parça sıkıntısı var

artık anlayalım yani:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar