Jetix' Alıntı:
Dostlar bugun 300 yağ değişimi için maslaktaki servise gittim....Yagı kendim almıştım neyse degiştirdiler....Üst kata cıktım kitapçıga kaşe vurdular..daha sonrada işcilik ücreti olarak benden 5 milyon istediler...
bende dedim hoop...Sitenizde ve ikitellideki servisinizde EŞŞEK kadar 300 bakımında yag değişimi ücretsiz yazıyo dedim...eee.. şeyy.. kem... küüm.. yok yanliş yazılmış düzezelttricez falan.. bende dedim oldu...
Düzelttrin sonra veririm....Ayıp be ayıp bidaha Maslakla işim olmaz sizinde aklınıda olsun sakın vermeyin....
dostum bütün servisler servis ücreti olarak 15ytl alıyo.. başka yere gitme hele ikitelliye hayatta gitme...
motorunu zemin kata alıyorlar ve motora ne yaptıklarını görmüyorsun bile... ben motoruma yapılanı görmek istiyorum diyosun izin yok...
benim 1000 bakım vardı... adamlara arka fren dedim ok. bujiler falan standart bakım... yani...
frenlerin çamuru olduğu gibi duruyordu...
hafta sonu motorumun içini açtım seleyi çıkarttım. motor bölümü olduğu gibi önümdeydi ve heryeri olduğu gibi çamur ve tozdu... bujinin olduğu kısımın tozu parmak kalınlığındaydı.. yani sadece yağ değişmiş... en güzeli maslak... adamlar gözünün önünde bakım yapıyorlar...:cat: