iyidir ben bizzat kullanıcısıyımherkesin aksine motorumu övücem çünkü hiç yarı yolda bırakmadı.
saolsun aldığım yerde gayet yardımcı oldu ve 2.el alma taksitle git bu şişlide poyraz motosiklet var ünsal çarşısında
kime sorsan gösterir osmanbey metronun oralarda. 60 aya kadar taksit yapıyolar banka kredisi falan felan hepsi var.
2.el alma derim o şekilde 0 bir motor al kafan rahat olsun kardeş
60 Ay mı 6 sene motor bozulur taksit bitmez
arkadaş ford ta kocaeli de toplanıyor ama mühendisler tarafından değil işçiler tarafında yani yanlış yanlış şeyler yazıpta konuyu araştırıp bulanları yanlış yönlerdimeyin.....valla ben gittim aldım bi asya hero 2012 model 3100 e patladı plaka hariç bayrama kadar gelir inşallah. ayrıca çin değil kore yapımı parçalar ve aydın nazillide toplanıyor yani türk müdendisler topluyor.hiç düşünme git al kendi içindeki sesini dinle.
bende asya hero 125 var bir buçuk sne önce aldım çok memnunum 150 görüyor şuan arkadaşımdada var ama onunki 100 den yukarı çıkmıyor düzgün kullanırsan düzgün gider açmaya bağlı
Km saatini bozmuştur 120 yerine 150 görüyodur :mrgreen:ne gibi modifikasyonlar yaptın o motora da 150 gördün çok merak ettim?