Dün akşamüstü çıkarken topiğin okunma sayısına bakmıştım ve tam 10.014 defa okunmuş olduğunu görmüştüm. Bu sabah saat 8:27 civarı okuduğumda sayını 10.104 olduğunu gördüm.

Yahu bu kadar çok okunup bu kadar az yazılması olmaz. Yakışmaz bize.
Herneyse sevgili motor dostları, size size bir sorum var ve bu bir uzmanlık sorusu. Eğer bilemezseniz puanımızı verecek bir karşı masa olmadığı için ziyan olabilir bu puan. O yüzden dikkatlice dinleyip cevap vermenizi istiyorum
Benim motorun benzin deposunun altından bir yerlerden terleme misali benzin kaçırıyor. Neresi olduğunu tam tespit edemedim çünkü depoyu gövdeye bağlayan vidayi açmak mümkün olmadı. Ama azmettim ve depoyu sökeceğim. Şimdi gelelim asıl uzmanlık kısmına.
Benzini çözemeyeceği yalıtım malzemesi nedir? Piyasadan ulaşabileceğim ve çokta pahalı olmayan birşey istiyorum. Bir ara bir yerde görmüştüm. İki tane macunu karıştırıyorsun ve yüzeye sürüyorsun. İster yapıştırmak için; istersende yalıtmak için. 3 saat içindede beton gibi oluyor. Ama benzin çok çözücü bir madde. Acaba sizin bildiğiniz kesin çözüm sağlayacak birşey var mı?
Dingggggggggg..... Duydunuz zilin sesini ve süreniz başladı. İlk cevap veren arkadaştan ziyade en doğru cevabı veren arkadaşa puan vereceğim. :mrgreen: