Herkes'e selam, ilk mesajım'da bu konuya olsun:wiinkk: unicross hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin,bu konuyu 1 haftadır okuyorum anlaşılan "kullanıcıların çoğunun" beğendiği bir model, kendime sıfır çinli enduro model bi motor araştırıyorum, kuba'nın modeli ile bunun arasındayım, lakin kuba'nın kullanıcısı henüz yok(bekliyeceğim)zira kuba str250 konusunda son fotoğraflar,güvenimi zedeledi ve geri bildirim postu, kullanıcı yorumu şuan için yok Uzatmadan unicross bi kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim ,Nakit olarak aldığınızı var sayarak kaça mal oldu?,Motorun kendisi demontaj tahta sandıkta, dolayısı ile fabrikası dışında ilk el değen sizmi oldunuz?Eski motorunuzun cc gücüne oranla dahamı güçlü?Plakanızı dilediğiniz ebatlarda bastırmak mümkünmü? zira arkada stoper yelken gibi büyük plakalar görüyorum bazen komik oluyor.Hayırlı uğurlu olsun
Merhaba Carbondioxid, umarım gönlüne uyan motoru alırsın. Sorduğun sorulara dilim döndüğünce cevap vereyim:
Ben bu motoru peşin 3400 TL'ye aldım plaka ve ÖTV ile 3800 TL'ye mal oldu.
Fabrikadan demontaj halinde mi yoksa bütün mü geldiği hakkında bilgim yok ama servisi saymazsak ilk benim elim değdi. Çünkü motoru almaya gitmeden önce servisi arayarak ben gelene kadar benzin filtresi takmalarını söylemiştim. Onlar da "Tamam takalım depona da benzin alalım mı?" dediler. Yani depo boştu.
Eski motorum da 200CC idi ama ikinci eldi. Sıfır motora bininice daha seri ve atak geldi. Bu biraz da yeni olmasından herhalde.
Plakaların bastırılma ebatları hakkında da bilgim yok zira plaka ve ruhsat işlerini aracıya yaptırdım. Plakanın motor üzerinde kötü görünmesi bence göreceli. Çünkü motosikletiniz büyük ise plakanız normal görünürken; motosikletiniz küçüldükçe aynı boyuta sahip plakanız göze batabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 ----------
güle güle kullan allah tekerıne taş değdirmesin.
Teşekkür ederim Yamyamaha. Eski motorumda da çok yardımcı olmuştun. Sağolasın.