eyvallah inspire teşekkür ederim ibrahim abiyle bugün epey bi muhabbet ettik aranızda olmak onur verici
Ben bu yağ konusunda çok şanslıyım o zaman tek damla yağ damlatmıyor maşaallah diyeyim![]()
Bu arada hava filtresi motoru iyi sıktı yahu. Alt ve orta devirlerde sorun yok ama üst devirlerde motor resmen tekliyor.
Filtre kutusunu komple söküp yerine açık hava filtresi taksam mı diye düşünüyorum bu ara. Basit bir flanş bağlantısı ile bir KN ya da dragon takarsam hem ses hem hararet hem de performans konusunda biraz rahatlama olur kanaatindeyim.
Ben bu yağ konusunda çok şanslıyım o zaman tek damla yağ damlatmıyor maşaallah diyeyim![]()
uzun bir sürede damlatmayacak :wiinkk:
:cat:
Ben geçen gün 225 kmde benzin aldım ama benzinim bitmemişti.Daha ne kadar giderdi bilmiyorum.Şurasıda var yedek depodamı değil mi bilmiyorum![]()
AS200GY-2 Yeni Kullanıcılarının Karşılaşabileceği Sorunlar ve Çözüm Yolları:
.
..
...
Sorun 7- Benzinim bitti yolda kaldım.
Çözüm 7- Motora oturduğunuzda, solda, hemen yakıt tankının bitim noktası hizasında (eğilip bakarsan görebilirsin) rezerv kolu vardır. Bu kolun ucu aşağıyı (yerküreyi, dünyayı, toprağı) gösterirken tank rezervdedir, yani benzin bitse dahi depoda 1-1.5 litre yakıt kalır ve kolu yukarı çevirerek en yakın benzinliğe kadar gidebilirsin. Orada benzin doldurduktan sonra kolu tekrar toprağa çevirirsin.
....
..
.
KASKIN KAFANDA, FARIN AÇIK, DİZLİĞİN DİZİNDE, SIRTLIĞIN SIRTINDA, ELDİVENLERİN ELİNDE, AKLIN BAŞINDA, TALİH YANINDA, GELECEĞİN ELİNDE, ALLAH YARDIMCIN, YOLUN AÇIK OLSUN !!! !!!