Asya 200 gy aciil yardıııımm . . :/

ygk

bende yorum yaptim. 5 yaşında ve 3500 km de dediğin için tüm işler değişir;

aldığın motor 5 yıl boyunca günde sadece 2 km yol yapsa bahsettiğin kmden daha fazla yol yapmış olur. ki 2 kmden kat kat daha fazla yol yapacağını biliyoruz. bu yüzden motorun orjinal değil kmsiyle oynanmış diye düşünüyorum. kuvvetle muhtemel yüksek bir kmden düşürmüşler. düşürülürde o kadar düşmüş kmdeki motoru ben olsam almazdım. bu yüzden motorunuz bana göre yorgun ve çok kmler yapmış. ne yaparsanız dikiş tutmayacaktır ömrünü tamamlamış satın derim.

farz edelim ki kmsi orjinal ; o zaman bu motor yata yata silindir içi karıncalanmalar oluşur. piston değişti diyorsanız ama üst kapak kartel debiryaj tası gibi parçalar hepsi aynı yatmış parçalar ise biraz uğraştırıp sonradan düzen tutacaktır. o zamanda astarı kumaşını geçecek. imkanınız varsa elden çıkarın derim

200cc motor 80-90km hiz yapiyorsa sorun bende o zaman . Ben uzun yolda 110-120km hizla gdiyorum :/ ve motoru 5 ay once yaptirdigmda usta orjinal km'imis dedi onuda ozellikle sormustum.. Bilya bosluklarinıda kendim yapmaya calscam bi arkadasla beraber . Bakalm nolcak. :)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Yanlış anlaşılma olmasın sorun kesin senin kullanma tarzındadır demiyorum.:) Sadece 100 km den yüksek hızların bu motorları aşırı yoruduğunu söylüyorum.Belki önceki rektefiye gözden kaçan bir şey vardır.Belki kullandığın yağda bir sorun vardır yada yağ değiştirme süreleri çok uzundur.Bu motorlarda ortalama 2000-3000 km de bir yağını değiştirmek lazım.Bu işin ustası değilim sadece aklıma gelen olasılıkları söylüyorum.Tavsiyem gerçekten bu motorlardan anlayan bir Asya motor servisine götürüp göstermen.Ayrıca 500 TL rektefiye parası da biraz bana tuzlu geldi.Zaten 200 lük çin motorlarını komple 1000 TL civarına satıyorlar.

İşte bende ondan dolayı riske girip kendim yapmaya karar verdim . Bi arkadaş iyi anlıyor gerçi o da yardımcı olacak . Bakalım inşAllah yapabiliriz doğru düzgün . .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar