Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
Scooter istemeyenler TMAX 530 sürmemiş galiba. Benim görüşüm custom chopper. Nefret ediyorum şu motorlardan

Chopper asla sahip olmak istemiyorum, egzozu delen apaçilerden farkları yok chopper sürücülerinin. Hatta chopper'ların motor hacmi küçük motorlardan 6-7 kat daha büyük olduğundan chopperlarda egzoz modifiyesi çevreye çok daha fazla rahatsızlık veriyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Moto cros tipi motorlardan hoşlanmıyorum zayıf ve yüksek

Moped. Tek sebebi açık egzozuyla yıllarca yaydığı gürültü kirliliği ve fakir apaçilerin kutsal aracı olması.

yıl 2015, hala da analarına bacılarına sövdürmekten zevk alıyorlar. Gecenin 1 inde "zaaaarrt daada zart" diye diye gezerek...

Gerçi çoğunun yerini açık egzozlu cup lar aldı ya neyse...

choper cruiser tarzı full nikelaj ağır motorlara hayatta binmem heralde. çok itici abi bassan gitmez sıksan durmaz viraja girmez hız yapmaz. diavel tarzı istisnaları hariç tutuyorum tabi :)

edit: mopede kurban olun la siz :)

-Scrambler
-Cafe racer
-bobber
Zaten nostalji meraklılarını da sevmem. Adamlar o kadar çalışma yapıp teknoloji geliştirsin sen motoru anadan üryan hale getirip retro kehehe de.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Racing... Bilmiyorum ama bana cok tuhaf geliyor yani pist yarisi motorunu trafikte kullanmak.... Hiz istiyorsam naked alirim.

Tabii ki Super Sport. Nedeni ise hem Kızılay dağıtmış gibi ortalıkta epeyce bol olması, hem de nasıl Ferrari, Lamborghini gibi sürat için tasarlanmış araçları yollarda görünce yadırgıyorsam pist motorlarını caddelerde ve özellikle o motosiklete hiç yakışmayacak tipte insanların kullanmasını da yadırgorum. Zaten selesi rahatsız. Kısa mesafede bile insanın kaba etini ağrıtan o iğrenç ötesi, saçma selesi yok mu...

Daha komiği de bunlara özenip ama parası yetmediğinden 125'liğini, 250'liğini (Yamaha YZF-R25 ve Aprilia RS4-125'i tenzih ediyorum) alanlar. Yahu oturma şekli ile bile bir yarış motorunu tutmuyor. Tamam şekil şemal hoşunuza gidiyor, tamam kızlar bakar diye bir umut ve heves ile alıyorsunuz ama doğru dürüst gitmeyen, ince lastikli, süratli bir commuter olması dışında hiç bir artısı olmaması da cabası. Hayatta almayacağım motosikletler kesinlikle. 600 ve üstü sahibi olanlar da gece 12'den sonra motoru bağırta bağırta insanı uyutmuyor. Öyle yapınca çünkü kızlar teklif ediyormuş.

Genel olarak bu tarz motosiklet sahiplerine bir miktar antipatim vardır. Saldırı olarak algılanmasın sakın ama Türkiye'deki insan portresi olarak şımarıklıklarına katlanamıyorum. Sonradan görmeleri de alıp litrelikleri, Hayabusa'ları bütün vaktini Starbucks'ta geçiriyor. Kahve içmeye gitmek için insan bu motoru almaz elbette. Ama işte aşağılık kompleksi, rüştünü ispatlama çabası, kişilik gelişimlerindeki problemler falan yüzünden saçma sapan tiplerin altında, cafelerin önüne çekilenleri görüyoruz. Yoksa motosiklete karşı öyle pek bir antipatim yok. Hele de MV Agusta F4 hariç, o bambaşka bir dünya. İmkanlarım olsa alır salonuma süs diye koyarım. Öyle kullanmalık da değil. Karşısına geçip bir kadeh viski koyar puromu yakar, izlerim o derece.

Chopper.Tipleri hiç güzel değil ve sesleri rahatsız edici şekilde gürültülü.Bana göre israf bir araçtır :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Başlığa dikiz. Aşağılama, özenme, stereotipleme, nefret, önyargı kaynıyo. Kim ne isterse biner, niyetini okumak bana düşmez ki. Biri bana bi tur biner misin diye teklif etse ne olursa olsun binerim muhtemelen, güvenli olduğu müddetçe.

Racing, yarış motoru hiç bana göre değil, oturuş pozisyonu falan beğenmiyorum.

Bana göre bunlara mutlaka güç anlamında sınırlama getirilmeli, çok güçlü makinalar ya yasaklanmalı yada almak için belli şartlar belirlenmeli.

Forumda scooter ve racing srvilmiyor pek yanii, moped zaten ucuzu kim ne yapsin, ben commuter demek istiyorum naked degil bakin commuter ybr yani apaci motoru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar