Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?
Bu ankete oy veremiyorum yazılan motorların hepside güzel hiç harketmez şıkkını seç diyeceksiniz ama binilmeyecek motorlar mevcut bu nedenle oy veremiyorum
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
küba çita ve cup. diğer binen arkadaşlara saygım sonsuz zevk meselesi sonuçta ama bana para verseler binerim ama kimsenin görmüceği yerlerde. otoparkın son katı falan
Cruiser... bi arkadaşınkini kullandım. Yok abi bi dönüş yapacaksın sanki tır çeviriyon mübarek birde dönemiyorsun geri geri aaklarınla gelmeye çalışıyon. ıı ıı... bana ok uzak... Sport Touring canını yiiim 4 silindir 160 arka lastik... :bounce:
Ybr mi!!! 2 tane cbf'm olacağına 1 tane ybr'm olsun. Sevmediğim motor tipi dersen, yok. Japonundan çinine, italyanindan almanina hepsinin yeri ayrı güzel. Cup'un yeri ayrı racingin yeri ayrı enduro/crossun yeri ayrı. Ha en son tercih dersen scooter. donemiyorum kardeşim ☺☺