Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
mopedte varmış gözümden kaçtı ama kullanacağımı pek düşünmediğim motor tarzı cruiser :)

İnsanların kullanmadıkları motorsiklet türleri hakkında ilginç önyargıları var..Malesef..

Ben de cruiser sevmem çünkü ağır ve hantal motorlar ayrıca seleleri çok alçak rahat edemem 1.83 boyum var.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Uzun maşalı CUSTOM ları hiç sevmedim ve kullanmasını da sevmiyorum...
Misyonu ne hala anlayabilmiş değilim... :pr:

Istanbulda mobilet kullanmak istemem ve scooter istemem. Benim tarzim ss,cross,super cross, eger teksasta olursam chopper.

Hakkını verdikten sonra , hepsi keyif verir.
Mobilet orjinal ise ne sesi olur ne de zırt pırt arıza verir.
Bu tüm tipler için geçerlidir.
Bir motorcuya en sevdiği motor sorulabilir ama bir motorcunun hiç sevmeyeceği motor bence yoktur.
Saygılar.

Bir scooter'ı hayal edemiyorum, apış arana alacan dizinle sıkacan makineyi, silindir(ler)in her iniş çıkışını bacak aranda namusun gibi hissedecen desem mesela :queen::queen:

Tabikide Super Sport adı çıkmış ölüm makinası diye. Super Sport ehliyeti herkeze verilmemeli bence 30 yaşından küçük olmayacak ve gerekli psikolojik değerlendirmelerden geçmesi gerekecek. Kanı deli akan bir gencin altına öyle bir güç verilmemeli. Ölümle sonuçlanan kazaların çok büyük bir oranı Super Sporta ait.

süper sport hariç herşeye binerim mopet dahil

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

adamlar mopedle dünya turu yapıyor siz beyenmeyedurun:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir scooter'ı hayal edemiyorum, apış arana alacan dizinle sıkacan makineyi, silindir(ler)in her iniş çıkışını bacak aranda namusun gibi hissedecen desem mesela :queen::queen:
Haha aynen, scooter'a bir kere bindim, sandalyeye oturur gibi gidiliyor. Çok güvensiz geldi, bir daha da binmem :mrgreen:. Metal atı bacakların arasında hissedeceksin, yoksa motorun ne anlamı var :p.

Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derim gene binerim farketmez.. :) italyan olur japon olur, koreli olur alman olur.. Hepimiz kardeşiz.. :)

büyük konuşmak olmaz ne olursa sürerim ama favorim süpersport,sport touring ve naked :cat:

Cruiser tipi motosikletlere asla sahip olmak istemezdim. Discovery Channel'deki American Chopper programında yapılan motosikletleri izlerken, "bu emeğe yazık ediyorlar" diyorum.

Bir kaç sene önce böyle yazmıştım. Chopper den sonra en gıcık olduğum scooter idi. Bedava verseler almam derdim. Şimdi mutlu mesut scooter kullanıyorum. Zaman fikirleri değiştiriyor. Asla kelimesini hiç kullanmamak en doğrusu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Scooter .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar