Aşkin Matemetiği....

insankar birbirine acı çektirmeyi seviyor.
kaçan kovalanır. kız kovalarsa erkek kacar erkek kovalarsa kız kacar kim kabul edersede o zaman terk edilir hep böyle olur zoru seviyoruz...

şu insan ilişkilerini Natıonal Geography deki hayvanlara benzetirsek hataya düşeriz...yok fino kuyruk salamazsa erkek gelmez...yok kaçan kovalanır vs...bana bunları çağrıştırıyor yazılanlar...

bayanlar sadece bu oyunda daha sabırlı...bizler hızlı hareket ettiğimiz için hata yapan taraf oluyoruz...normalde bayanlar flört..arkadaşlık vs. gibi konularda bizden daha istekli...biz biraz daha realist bakarken olaya kızlar önce romantizm sonra çılgınlık diyor...ama romantizm süreside uzarsa erkek çıldırıyor ve niyetini iyice belli ediyor...bu samimiyetsiz durum kızın çok önceden farkettiği bir şey...sonuçta kızlarında bizden farkı yok...aynı duygular aynı istekler...ama onlar daha sabırlı ve seçici...

Bir anımı anlatayım...asker ocağındayım...yalnızlıktan o kada bunalmışım ki öyle bir kızla çıkıyorum ki...akıllara zarar ya...görmeliydiniz...bence çirkin kız yoktur...güzel kız ve bakımsız kız vardır sadece...ama bu türünün son örneğiydi muhtemelen...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya mete bi dk,burda ne desek water ya ters anlıyo yada anlamamazlıktan geliyo ya,bunu kasıtlımı yoksa istemeden mi anlamadım ben ya,

mete bu arada benim imza nasıl olmuş kardeş..???

bütün hayat felsefeni o kadar kelimenin içerisine sığdıramazsın ki...:p

sığdırmadım zaten sadece bir kesit sundum.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
heralde yani uzak duracaz,acı çektirmekten hoşlanan erkeği eğlence metası olarak gören mazoşist eylemlerde bulunan kadının peşinde ne işimiz olur ya water,

biz o tür bayanların peşinde değiliz zaten,biz bizim verdiğimiz değeri anlayacak kapasitede olan,rafi'nin deyimiyle % 10 kısımda bulunan bayanlardan arıyoruz,verilen sevgiye karşılık verecek ve onu taşıyacak kapasitede olan bayan arıyoz.....

evet shadow a katılıyorum. beni iyi anlamış.

vay rafi kanka hoşgeldin naber nasılsın???

Forumdan Uzaklaştırıldı
bedenenyanlış ruhendoğru;481423' Alıntı:
herkes çoğunluk ne yaşamışsa onun üzerinde duruyo, işte böle aynı çizgide dura dura doru düzgün şeyler yaşanmıo! aynı kafa, odak nokta ve başka ihtimallere yer vermeme!varsayımlarla hareket etmek ilerlememek demektir! çünkü hep sonuç olarak varsayım beklenir, e bölelikle de doğru ilişkilere, doğru birlikteliklere yer verilmez. hep aynı sonuç beklendii için o yönde hareket edilir. yanlış! eer güven veren birine gerçekten rastlanmışsa sende ona karşılıını vereceksin! çounluun yaşadıı hayatları, hikayeleri takmıcaksın, kendi hayatına kendi doruna bakacaksın, kendi yaşadıını çounluk olarak göreceksin kendinde! bak işte o zaman aşkta olur, sevgide olur, evlilikte olur, çocukta olur ve düzen içinde gider... tatsızlıklar arada tabiki olur ama eminsindir karşındakinden, tabi o da senden...

kendi içinde tutarlı doğru bir tespit.illa hep kötü hep kötü olacak diye birşey yok.
ama dünya bu kadar iyi mi diye düşünüyorum.zor bir soru.
bedenenyanlış ruhendoğru bu topicde kuyuya taş atan deli(!), biz de çıkarmayı beceremeyen 40 tane akıllı(!) oluyoruz sanıırm.

gelecekte bir gün geliyo ama bu arada hayatımız gidiyo bea.
buradaki ters orantı,beklediğimiz geleceğin gelmesinemi sevinelim?yoksa geleceği beklerken giden ömrümüzemi üzülelim?????
ahanda bu da kendi içinde çok tutarlı ve doğru bir tespit. ayıkla pirincin taşını şimdi.

Şimdi senin görüşüne göre acı çektirmekten hoşlananlar ruh hastasıdır ve uzak durulması gerekir. İblislerden beter kadın cinsi ise erkeğe acı çektirmekten korkunç zevk almaktadır sana göre. Bu durumda onlardan -senin söylemine göre- uzak durman gerekirken niye habire kadınların peşindesin?
Erkek kaçmazmış. Bir ara gözünü açarak dolaş da erkekler yüzünden (uğruna demiyorum) dökülen gözyaşlarına bak derim.

kadınların peşinde efalan değlim.

29 yaşında adamım hayatım boyunca 2 kişinin peşinde oldum. o da salak aşık ediz hun dönemimde çok aşık olduğum zamanlardaydı.erkekler yüzünden kim gözyaşı dökmüş be şaka yapıyosun heralde.elimi sallasam elllisi , başımı sallasam tellisi der geçersiniz.

Son düzenleme:
Niye? Ben kadınlar yüzünden gözyaşı dökmüş erkekler de vardır diyebiliyorum. Ama nedense sen erkekler yüzünden gözyaşı dökmüş kadın var diyemiyorsun? O kadar iyi tanıdığını mı sanıyorsun kadınları?

evet var diyebiliyoruz,sana bahsettiğimiz %10 luk kısım içinde böyle bayanlar var işte,

ama sen bunu bir türlü anlamak istemiyosun ki....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Niye? Ben kadınlar yüzünden gözyaşı dökmüş erkekler de vardır diyebiliyorum. Ama nedense sen erkekler yüzünden gözyaşı dökmüş kadın var diyemiyorsun? O kadar iyi tanıdığını mı sanıyorsun kadınları?

evet iyi tanıdığımı düşünüyorum.özellikle gençken çok ilgi gördüğünüz için çok güçlüsünüz ve erkeklere sokak köpiiiiiiii kadar değer vermezsiniz.30 dan sonra ilgi azalınca gözyaşı dökersiniz belki.
(günkü ilgisizliğe sevgisizliğe ve yanlızlığa erkekler gibi alışkın değilsiniz.)

ama o zaman bile zor.30larınızda bile çok ilgi görüyosunuz.ne ağlicaksınız

erkeklerde de 30 dan sonra işler açılır.ama açılsa ne olur açılmasa ne olur.

30 una gelene kadar 30 kere red edilmiş adamda duygu mu kalır zaten. ne gözyaşı dökecek adam o saatten sonra..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
rafların sonuç tespitleri sonuna kadar doğrudur ama sorunun kökenine inmek lazım.
erkekler bu konularda daha istekli olduğu için daha girişimci taraftır, yani isteyen taraftırlar(genel olarak). kadın da eğer biraz eli yüzü düzgünse çevredeki erkeklerden ilgi görür ve bunun neticesinde kendini güçlü hisseder ve eline güç geçmesin en iyisi firavun kesilir, tabiatları böyle. bir tek annelik duygusu farklıdır. o da özel olarak verilmiştir kadınlara, bebeğin acizliği onlarda şefkat ve merhamet duygularını had safhaya çıkarır.
erkeklerin izlemesi gereken yol iradelerine sahip olup üzerlerine fazla gitmemektir. bir kadın fazla ilgi görmezse bencilliği kırılır, aslında erkeğe göre daha fazla ilgiye muhtaç olduğu için bu sefer kendisi erkeğe yanaşır,
istemeden de olsa defalarca tecrübe ettim bunu.
işte aşkın mantığı, matematiği budur.

%10 da iyi erkek var diyelim o zaman.

biz burada ne dersek water hanım çevirip aynısını erkeklere uygulamaya kalkıyo,çok düz mantık olarak geldi bana,belkide yanlış düşünüyorum,

15-30 yaş arasında bir erkek ile bayanın hayata bakış açısı çok farklıdır,

erkeklerin %95 i çalışıp bir iş sahibi olup toplumda bir statüye sahip olmak ister

bayanların %90 nda böyle bir endişe yoktur,nasıl olsa biri benmle evlenir ve bana bakmak zorundadır mantığı hakimdir,

Emin misin bütün kadınların böyle düşündüğüne? Böyle düşünen vardır -ki çoğunlukta değildir- ama olara da karşıyım.

ya water ben sana %90 diyorum,sende bana eminmisin bütün kadınların böyle düşündüğüne diyosun.

%90 lık kısım senin anlayış tarzına göre hepsini kapsıyo.

eğer hatırlarsan daha önce sana söylemişktik zaten.biz %10 luk kısımdan arıyoz diye,ama sen işine gelmeyenleri hatırlamadığından....... sorun yok sanırım...

Neden aşkin matematiği?:silent: Türkçe karakter sorunu derdim ama ş kullanılmış:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar