Aşkin Matemetiği....

herkes çoğunluk ne yaşamışsa onun üzerinde duruyo, işte böle aynı çizgide dura dura doru düzgün şeyler yaşanmıo! aynı kafa, odak nokta ve başka ihtimallere yer vermeme!varsayımlarla hareket etmek ilerlememek demektir! çünkü hep sonuç olarak varsayım beklenir, e bölelikle de doğru ilişkilere, doğru birlikteliklere yer verilmez. hep aynı sonuç beklendii için o yönde hareket edilir. yanlış! eer güven veren birine gerçekten rastlanmışsa sende ona karşılıını vereceksin! çounluun yaşadıı hayatları, hikayeleri takmıcaksın, kendi hayatına kendi doruna bakacaksın, kendi yaşadıını çounluk olarak göreceksin kendinde! bak işte o zaman aşkta olur, sevgide olur, evlilikte olur, çocukta olur ve düzen içinde gider... tatsızlıklar arada tabiki olur ama eminsindir karşındakinden, tabi o da senden...

@Ruhen doğru bedenen yanlışş ;
Walla güzel arkadaşım; ne yaşadığımın deil ne yaşadıklarımın üzerinde durarak yazıyorum :p

Tüm sonuçlar aynı ... iğrenç bi durum bea :(

walla herkes kötü şeyler yaşar bende yaşadım çevremdekilerde ama emin ol eer güzel bişeyler yaşamayı istiosan ya da zamanı geldiine inandıın zaman diyelim, şans vermeyi denemelisin! tabi her önüne gelene deil, sana güven verene ve dürüstlüünden şüphe etmeyecek kadar açık sözlü ve açık yürekli olana, bak o zaman iğrenç bi durum demeyi bırakırsın. (bu arada öle pembe gözlükle flan baktıımı düşünmeyin olaylara, herkes gibi bende çok üzen zamanlar geçirdim denilebilir ama bu demek olmuo herkes herzaman üzülecek)

Walla güsel arkadaşm; Çok güsel konuşuyosn da ...

Neysee bu dedikklerini diğer arkadaşların özenle dinlemesini isterim..

Ylnız dediklerin bana göre deil :p

Boşwer Gitsin ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hani nerde kaldı konsept...peaaa.

onada şükür,gelecekte bir gün gelecek...

gelecekte bir gün geliyo ama bu arada hayatımız gidiyo bea.
buradaki ters orantı,beklediğimiz geleceğin gelmesinemi sevinelim?yoksa geleceği beklerken giden ömrümüzemi üzülelim?????

Bu sorduğun sorunun cewabını ben de bulamıyorum kardeşim!!!

Ama geleceğin gelmemesi bence sewinilecek deil üzülünecek bi durum !!!

Hep Gelecek (o) ümidiyle yasamaktan; hiç bişeye inancım kalmadı kardeşim!

Forumdan Uzaklaştırıldı
insankar birbirine acı çektirmeyi seviyor.
kaçan kovalanır. kız kovalarsa erkek kacar erkek kovalarsa kız kacar kim kabul edersede o zaman terk edilir hep böyle olur zoru seviyoruz...

kaçan kovalanır anlayışı kadın için geçerlidir..erkekler için geçerli değildir.
erkeklerin kadına ihtiyacı vardır kovalarlar..kadınların ise erkekelre ihtiyacı yoktur.
erkek kaçarsa papaz hayatı yaşar.kimse peşinde 20 kişi varken kaçan erkeği kovalamakla uğraşmaz.

acı çekmekten hoşlanan ve acı çektirmekten hoşlanan sadist ya da mazoşittir.bunlar ruh hastasıdır. uzak durulması gerekir.zoru seven adam sağlıklı değildir.

rafi iyi geceler kanka hoşgeldin...

kaçan kovalanır anlayışı kadın için geçerlidir..erkekler için geçerli değildir.
erkeklerin kadına ihtiyacı vardır kovalarlar..kadınların ise erkekelre ihtiyacı yoktur.
erkek kaçarsa papaz hayatı yaşar.kimse peşinde 20 kişi varken kaçan erkeği kovalamakla uğraşmaz.

acı çekmekten hoşlanan ve acı çektirmekten hoşlanan sadist ya da mazoşittir.bunlar ruh hastasıdır. uzak durulması gerekir.zoru seven adam sağlıklı değildir.

Şimdi senin görüşüne göre acı çektirmekten hoşlananlar ruh hastasıdır ve uzak durulması gerekir. İblislerden beter kadın cinsi ise erkeğe acı çektirmekten korkunç zevk almaktadır sana göre. Bu durumda onlardan -senin söylemine göre- uzak durman gerekirken niye habire kadınların peşindesin?
Erkek kaçmazmış. Bir ara gözünü açarak dolaş da erkekler yüzünden (uğruna demiyorum) dökülen gözyaşlarına bak derim.

:salut: Hepsi sahte gözyaşı onların.. :salut:

:salut:

:salut:

yılan gözyaşı demek daha doğru olur galiba....

Şimdi senin görüşüne göre acı çektirmekten hoşlananlar ruh hastasıdır ve uzak durulması gerekir. İblislerden beter kadın cinsi ise erkeğe acı çektirmekten korkunç zevk almaktadır sana göre. Bu durumda onlardan -senin söylemine göre- uzak durman gerekirken niye habire kadınların peşindesin?
Erkek kaçmazmış. Bir ara gözünü açarak dolaş da erkekler yüzünden (uğruna demiyorum) dökülen gözyaşlarına bak derim.

heralde yani uzak duracaz,acı çektirmekten hoşlanan erkeği eğlence metası olarak gören mazoşist eylemlerde bulunan kadının peşinde ne işimiz olur ya water,

biz o tür bayanların peşinde değiliz zaten,biz bizim verdiğimiz değeri anlayacak kapasitede olan,rafi'nin deyimiyle % 10 kısımda bulunan bayanlardan arıyoruz,verilen sevgiye karşılık verecek ve onu taşıyacak kapasitede olan bayan arıyoz.....

heralde yani uzak duracaz,acı çektirmekten hoşlanan erkeği eğlence metası olarak gören mazoşist eylemlerde bulunan kadının peşinde ne işimiz olur ya water,

biz o tür bayanların peşinde değiliz zaten,biz bizim verdiğimiz değeri anlayacak kapasitede olan,rafi'nin deyimiyle % 10 kısımda bulunan bayanlardan arıyoruz,verilen sevgiye karşılık verecek ve onu taşıyacak kapasitede olan bayan arıyoz.....

Sizin aradığınız kadın oysa acıdım valla kadına. Zira raflar kadınları inim inim inletmekten bahsedip duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar