askere gidiyorum arkadaşlar

aslm evet bir an evvel teskereyi alıp kendimi vuracağım yollara diyor zaten :cherry:

istanbul tuzla yedek subay gzpt bölüğüne 2 ocakta katılmak üzere yemin ederek tugayı terketmiş bulunuyorum
bu tatil ilaç gibi gelecek
askerlik ne zor şeymiş Allah herkese kolaylık versin

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar cuma günü4 ocakta yemin ettik ve tam yenice asker olduk sonunda asıl askerlik yeni başlıyor evciyim yarın teslim olucağım nasipse k.i.b. a.e.olun

bana yardım eden ahmet egelim43 abime buradan bol bol teşekkür ederim o olmasa bu kadar rahat olmazdım

istanbul tuzla yedek subay gzpt bölüğüne 2 ocakta katılmak üzere yemin ederek tugayı terketmiş bulunuyorum
bu tatil ilaç gibi gelecek
askerlik ne zor şeymiş Allah herkese kolaylık versin

hayırlı tezkereler...sonrası bakalım rütbeyi takıp kafana göre takılırsın ...maaşını alıp bi R6 ayaparsın Allah bilir :) 2050 net maaş...:p

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar cuma günü4 ocakta yemin ettik ve tam yenice asker olduk sonunda asıl askerlik yeni başlıyor evciyim yarın teslim olucağım nasipse k.i.b. a.e.olun

bana yardım eden ahmet egelim43 abime buradan bol bol teşekkür ederim o olmasa bu kadar rahat olmazdım

hacu nereye düşer tahminen senin usta birliği..hayırlı tezkereler olsun...

egelim43 paşamda sağolsun benide Kötaya sınırlarında köftelerle karşılamıştır...:thumleft:

hacu nereye düşer tahminen senin usta birliği..hayırlı tezkereler olsun...

egelim43 paşamda sağolsun benide Kötaya sınırlarında köftelerle karşılamıştır...:thumleft:

metehan abi daha belli değil nere olcağıda hiç beli olmaz ben belli olunca yazarımn buraya bu taraflara gelirsen beklerim :)

metehan abi daha belli değil nere olcağıda hiç beli olmaz ben belli olunca yazarımn buraya bu taraflara gelirsen beklerim :)

hayırlısı olsun artık aga...Allah yardımcınız olsun...askerlikten hep nefret ettim...nası bir düzen nası bir sistemdir o öyle...tam bir çağdışılık...

Fat280 arkadaşımızın hepinize tüm mtye selamı var :rendeer: Eskişehirin Mihalıççık ilçesi Yunusemre kasabasında jandarma karakoluna dağıtım olmuştur aramak isteyen arkadaşımız olursa 02226475159 numaralı telefondan Fatih Çakal ile görüşmek istiyorum derse telefona çağırtıp görüşebilir :cat:

fatihim sanada bi tel açamadık gitti...hep saçma sapan zamanlarda aklıma geldiğinden fırsat olmadı...bari buraya iki kelam yazıp kendimi affettireyim...no yu aldım...
kib...

Mersin İl Temsilcisi
fatihle görüşüyorum ben, aslanlar gibi ve rahatı yerinde :)

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim askerden geldim hayırlısı ile sonunda bitirdik çok şükür Allah geride kalanlara sabır versin

Fatih hoşgeldin aga sen askerden geldin uğrayamadık yalan olduk...dün eskişehirden geçtim...:p 30 km yakınından daha doğrusu...Allah yolunu açık etsin...gözün aydın diyim...

s.a. arkadaşlar askere gidiyorum kısa dönem er olarak nasipse yarın akşama çıkacağım yola

Eskişehir il jandarma komutanlığına gidiyorum

şimdiden k.i.b. a.e.olun kazasız belasız hayırlı sürüşler mayıs sonunda aranızdayım inş. :)

:) Gel Gel...
Biz de seni bekliyorduk :) :) :)

Fatih hoşgeldin aga sen askerden geldin uğrayamadık yalan olduk...dün eskişehirden geçtim...:p 30 km yakınından daha doğrusu...Allah yolunu açık etsin...gözün aydın diyim...

sağol abi inş. ben gelirim senin yanına ahmet abi ile gezi planlarımız var nasipse

:) Gel Gel...
Biz de seni bekliyorduk :) :) :)

abi gittim geldim bitti askerlik sonunda gel gel kısmını çok oldu atlatalı :)

Ben de ağustosta gidecem yaa. Kısa-uzun dönem belli olmadı daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar