Askerden Sonra Görüşmek üzereeeee....

Güle güle git güle güle gel hocam:cat:
Hayırlı tezkereler dilerim:rendeer:

Allah hayırlısıyla teskere almak nasip etsin:cat:
İzmir güzeldir :wiinkk:

en büyük asker bizim asker:p
abi hangi şehirdesin aslında söyle de uğurlasınlar seni Ankara'daysan ben de gelirim:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vatan sana emanet..... bi çırpıda gider gelirsin inşallah,terörist vuracak olursan bi mermide bizim için sık:cat::rendeer:

desene gene bir babyiğit daha asker oluyor... rahat rahat uyucaz yataklarımızda.. hayırlı teskereler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı tezkereler

hepinize tek tek teşekkür ederimm güzel dilekleriniz içinn..sanal da olsa burda ayrı bi dostluk ortamı var dı.siteye fırsat buldukça girmeye çalışıcam ben alışmıştım çünkü her sabah ne var ne yok diye bi göz atmaya :) kırklareli-lüleburgaz dayım şuan akşam 10;30 da izmir otobüsüne binicem kısmetse sabahı da teslim olucam birliğime..yorum yazan yazmayan sitedeki bütün arkadaşlarıma allahtan can sağlığı diliyorum,hepinizi bıraktığım gibi sapasağlam bulmak en büyük dileğim:)

Hayırlı tezkereler, yolun açık olsun...Koşuya önem ver askerde...Ben Manisa- Kırkağaç'ta yapmıştım. Jandarmayı- Komando'yu koştururlar bol bol oradan biliyorum...iyi koşmak rahat ettirir oralarda:)

HAYIRLI TESKERELER EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER :cat:

www-yeniresim-com-asker-resimleri-asker-nian-alyor.jpg

Son düzenleme:
hadi hayırlı teskereler arkadaşım benim abimde 1 hafta önce geldi askerden sanki daha dün gitmişti askere hiç sıkıntı yapma kendine rahat rahat git gel tekrar hayırlı teskereler yolun açık olsun kendine dikkat et... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar