aşırı titreme

benim kt de vardı sübap ayarının sanki bireaz faydası oldu gibi geliyor tavsiye ederim

motoru sat cbf 150 al ..ne titreme ne sarsıntı yağ yağ mübarek.

200cc,16 bg gücü küçümsenecek gibi degil
kullanma amacımda sürat ikinci planda oldugu için tercih etmiştim
titremenin önüne geçebilirsem bu yaz tadından yenmiyecek

valla dostum seninki kadar degil sanirim ama benim Chunli de de var titresim ama ben alistim artik titremiyor :cat: yada ben artik her zaman titriyorum

tam alcohol u ornek verecektim ki yazmıs zaten buraya sen her zaman titriyosun kanka...

Bendende bi tavsiye olsun motoru tutan bütün vidaları iyice sık ve daha kalıteli vidalarla değiştir istegine gore biraz daha etkisi olacagını düşünüyorum...

valla dostum ben tum motoru tutan somunlari soktum 6-7 tane aralara rondela ve somun olarakta fiber somun taktim artik gevseme yapmiyor belki biraz daha sana yardimi olabilir ama senin motor street tarzi onda titresim olmamasi gerekiyor bu kadar fazla, hadi bizimkiler enduro ona veriyoruz ama bence bu isten iyi anlayan bi ustaya gotur derim.

ustamın önerisi üzerine
46 olan arka dişliyi 38 dişle degiştirdim
şu anda 80 i geçmezsem gayet iyi
80 den sonrası titremeye devam
ancak performans %40 azaldı benzin sarfiyatı da azaldı
yedege geçtigim km nin 45 km üstündeyim bakalım ne olacak.ne kadar km.yapacak
ilginize teşekkür ederim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar konu dikkatimi çekti de bakayım dedim. İşin doğrusu ağırlıkla dengelemeyi yada krank üzerinde işlem yapmayı önermişsiniz ama.. Şimdi öncelikle taze bir motosiklet kullanıcısı olarak özür diliyor, sonrada oldukça bilgili ve deneyimli bir motor öğretmeni olarak bazı şeyle aktarmak istiyorum. Lütfen çok anormal bir durum olmadıkça.. (ki inanın tireme bu olağanüstü durumlardan biri değil..) Krank mili üzerinde kesinlikle işlem yapmanızı tavsiye etmiyorum.. Hele motosikletin ağırlık dengesi ile oynanmasını hiç uygun bulmuyorum. Yine de benden daha bilgili olanlar bu konuda bilgilerini esirgemezler bizden diye düşünmekteyim.. Otomobillerde bilinçsizce yapılan bazı modifikasyon denemeleri bile oldukça kötü durumlara yol açabiliyorken.. çin işi dediğiniz bir motosiklette oynama yapıldıktan sonra o motosiklete insan içi sinerek nasıl biner? yada nasıl 80 90 km üstünde hızlara çıkar? Bence bu kadar anormal bir titreme sorunu varsa aldığın yerle konuşmalıydın. Bu motosiklet normal değil kullanılamaz diye. Motosikletin orjinali böyle, bunlar böyle titriyor derlerse (ki öyle diyeceklerdir) hemen şikayet et. mahkemeye ver.. ayıplı mal satmaktan onları.. dolandırıcılıktan bile dava açabilirsin.. Eşşek gibi değiştirecekler o motosikleti satanlar. iki senen sonra olsa bile.. Ben bazılarının dediği gibi sat kurtul diyemeyeceğim. Yazık değilmi alan yine bizden bir arkadaş olacak.. Ona da aynı eziyet çektirilir mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abı gıderkenmı tıtrıyo yoksa dururkenmı eger gıderken tıtrıyorsa on dıslıyı 2 numara buyut ok ıse yarayacaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar