Merhaba arkadaşlar konu dikkatimi çekti de bakayım dedim. İşin doğrusu ağırlıkla dengelemeyi yada krank üzerinde işlem yapmayı önermişsiniz ama.. Şimdi öncelikle taze bir motosiklet kullanıcısı olarak özür diliyor, sonrada oldukça bilgili ve deneyimli bir motor öğretmeni olarak bazı şeyle aktarmak istiyorum. Lütfen çok anormal bir durum olmadıkça.. (ki inanın tireme bu olağanüstü durumlardan biri değil..) Krank mili üzerinde kesinlikle işlem yapmanızı tavsiye etmiyorum.. Hele motosikletin ağırlık dengesi ile oynanmasını hiç uygun bulmuyorum. Yine de benden daha bilgili olanlar bu konuda bilgilerini esirgemezler bizden diye düşünmekteyim.. Otomobillerde bilinçsizce yapılan bazı modifikasyon denemeleri bile oldukça kötü durumlara yol açabiliyorken.. çin işi dediğiniz bir motosiklette oynama yapıldıktan sonra o motosiklete insan içi sinerek nasıl biner? yada nasıl 80 90 km üstünde hızlara çıkar? Bence bu kadar anormal bir titreme sorunu varsa aldığın yerle konuşmalıydın. Bu motosiklet normal değil kullanılamaz diye. Motosikletin orjinali böyle, bunlar böyle titriyor derlerse (ki öyle diyeceklerdir) hemen şikayet et. mahkemeye ver.. ayıplı mal satmaktan onları.. dolandırıcılıktan bile dava açabilirsin.. Eşşek gibi değiştirecekler o motosikleti satanlar. iki senen sonra olsa bile.. Ben bazılarının dediği gibi sat kurtul diyemeyeceğim. Yazık değilmi alan yine bizden bir arkadaş olacak.. Ona da aynı eziyet çektirilir mi?