Hayırlı olsun arkadaşım. Allah kazadan beladan uzak tutsun inşallah.
"
Geçen yaz Harley Davidson Sportster imle Bulgaristan'ın Burgas kentindeki Sunny Beach'e gitmiştim. İzmitten tek başıma çıkıp 1 hafta motorumla oraları gezmiş hayatımın en özgür tatilini yaşamıştım. Ancak titreşimden ve gürültüden her yanım ayrı ayrı ağrımız beynim patlamış ve konforsuzluk uzun yolda beni bir hayli yormuştu. Çantalarımı koyacak eksrta bir yerim olmadığından bağlama aparatları ile motoru ve çantaları kat kat bağlamış, çantadan bir şey almam gerektiğinde terar onları çözmekle uğraşmıştım.
Tatilim çok güzeldi ancak dönerken yolda o motoru satma ve daha rahat yol alabileceğim bir motor alma kararı almıştım.
İşte dün bu isteğim gerçekleşti. Daha 100 kilometrede motora resmen aşık oldum."
Bu kelimelerinizin Harley Daw. nu motosiklet bilip diğer motorlari küçümseyenlere ders olarak okutmak isterim. Benim fikrim H.D. sadece sosyetede etiket. Ben hiçbirzaman H.D. sahibi olmadım emaneten kulladım. Acaba emanet olup benim olmadığı için mi sevemedim diye düşündüğüm olmuştu. Fakat gerçekçi birkaç H.D. sahibi olanlan arkadaşlar da sizler gibi olumsuz bahsetmişlerdi. Aşırı titreşim ve gürültü baş şikayetler arasında.
Sonuç olarak çok güzel bir seçim yaptığınıza inanıyorum. HONDA jet uçağı üreten bir kuruluş. H.D. ise sadece motosiklette kalmış. Bugün dünyanın en modern ulaşım aracını üretenler motosikleti gözü kapalı üretirler.
Benim de gelecekte düşündüğüm motosiklet Varadero dur. Ama boyum 170 olduğu için engebeli zeminlerde dur kalk olayında biraz sıkıntı veriyor.
Size maliyet fiyatını belirtirseniz belki birgün ailenize katıldım haberi ile tekrar merhaba derim.