Artık Honda Varaderom var. En sonunda motoruma kavuştum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayirli olsun resimleri bekliyoruz :)

Motorun hayırlı ve uğurlu Olsun. Allah kaza bela göstermesin.

Kocaeli İl Temsilcisi
oldukça doğru bir karar vermiş olduğunuzu düşünmekteyim ki , hondanın servis ağı konusunda yaygınlığını ve yedek parça sıkıntısının minumum düzeylerde olduğunu söylememe gerek yok :)

diğer yandan gerçekten her yola gelebilecek bir makina olduğunu binmesemde biliyorum , ehhhh bizede allah kazasız belasız binmeyi ve yeni motorunuzla kazasız belasız bir ömür geçirmenizi dilemek düşer :)

umarım yeni motorunuzla yeni ufuklara yol almak kısmet olur ve hepbirlikte paylaşır, bundan keyif alırız :)

hayırlı uğurlu olsun , tekerinize taş değmesin....:bestmt:

Arkadaşlar, birkaç resim çektim ancak nasıl ekleyeceğimi anlayamadım. Yardım edebilir misiniz ?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.:cat:

Kazasız belasız inşallah.

Teşekkür ederiim =) resim nasıl yükleniyor ? Yardım edebilecek birileri yok muu ?

http://imageshack.us/

Öncelikle merhaba . yukarıda verdiğim adrese girin sonra ücretsiz kayıt olun . Daha sonrada resim yüklemeye gelin , Browse ' ye basın , bilgisayarınızdan resimleri seçin ve şimdi yükle ' ye basın. Daha sonra yüklediğin resimin altında forum kodu yazan yerde URL ile başlayan numarayı kopyalayıp buraya yapıştırın.

Bu kadar :)) Biraz karışık oldu idare edin :cherry:

img2654r.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

Evet başardım =) İşte motorumm =)
img2651tz.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

img2653xt.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

Durum bundan ibaret :)

Evet iki gündür o motoru orada görüyor ve bu tolga beyin motorudur, bu cefede çalışıyor herhalde diyordum içimden yanılmamışım..
Allah nazardan korusun , kaza bela ve sıkıntı vermesin..
vesselam..

Merhaba Sevgili Mithat. Evet motor 2 gündür orada duruyordu ancak ben orada çalışmıyorum =) Arkadaşımın yeri olduğu için oraya bırakıyorum. Benim iş yerim oraya yakın başka bir yerde =)

hayırlı uğurlu olsun çok güzel... aman dikkat edin en çok yatırılan motor ağırlık merkezi yukarıda en ufak hatayı kabul etmez ama muhteşem...

Teşekkür ederim. Evet motor bayaa ağır, ağırlık merkezi de söylediğiniz gibi yukarıda.. ama kullanımı o kadar kolay ki bu heybetli canavar bumu diyorum kullanırken =) ama biraz daha kısa olsaydım kesinlikle kullanamazdım. At gibi kendisi :)

Hasedimden çatlayacam valla. :pale:
Boydan kaybetmesem hayalimdeki motor ama boy 170 cm olunca ancak hayalde kalıyor:pale:
Allah kaza bela vermesin maşallah diyelim nazar değmesin.
İyi günlerde kullanman dileklerimle...

Son düzenleme:
Evet işte siz yine 1.70 siniz, bu dev gibi motorları 1.50 lik adamlar yapıyor =)

Hayabusayı kullanıcağım aklıma gelirde bu alete gözüm yemedi valla :p

Kazasız belasız inşallah. Herkeze nasip olur inşallah :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar