artık bir REPSOL sahibiyim :)

Eskişehir'de olsaydın nazar boncuklu anahtarlığın kesin bendendi. repsolü hayırlamak için yolun düşerse sözüm olsun :bounce:

ama şu an burada değilsin. şansına küs :salut: ya da dur dur küsme. çünkü sen artık repsol sahibisin :queen:

ben yarın kendim alayım bari....arabamda bile var. acaba batıl inanç sahibi miyim ben :)

Son düzenleme:
baska bı arkadas motor surmeyecegıne soz vermıs sende ınat motor almıssın burda yayınlamıssın bu arkadas nasıl kıskanmasın senı
karısıklık bı yana
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız

HRC

hayırlı olsun caf caflı güzel bir motordur, emin ol bu motorda görünenden fazlası var :cat: , kazasız belasız işallah..

baska bı arkadas motor surmeyecegıne soz vermıs sende ınat motor almıssın burda yayınlamıssın bu arkadas nasıl kıskanmasın senı
karısıklık bı yana
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız

walla keşke daha önce başlasaymışım rüzgar insanın yüzüne carptı mı zor oluyor inmesi üzerinden

hayırlı olsun caf caflı güzel bir motordur, emin ol bu motorda görünenden fazlası var :cat: , kazasız belasız işallah..

hakkaten yol tutuşu ivmelenmesi beklediğimden cok cok fazlaaaa

hayırlı olsun..
Allah kaza bela göstermesin..
Tekerin düz bassın..

Allah razı olsun kardeşimmmm

ben yarın kendim alayım bari....arabamda bile var. acaba batıl inanç sahibiyim ben :)

hayır hayır batıl inanç bile olsa nazara ben de çok inanırım.
geçen gün bu konu hakkında bir şeyler duydum ama
nazardan korkuyorum napayım :salut: sakın ihmal etme :cat:

farın da yolun da açık olsun :rendeer:

hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.kask işine gelince mete han abiye danış sana bi marujin kask alsın kendininkinden:)
nazar boncuğuna gelince bencede tak bende taktım hatta sticer şeklinde olanlar var güzel bir yerine yapıştır :wiinkk:

hayırlısı olur inşallah çağatay...ALLAH kazasız belasız uzuuuun zaman kullanmak nasip etsin.
makinenin çıvatasına kadar herşeyine kefilim bir yapılması gerekeni on yaptım, gözüm gibi baktım gönül rahatlığı ile kullanabilirsin...
ALLAH bana şimdi gönlümdekini nasip etsin :)

hayırlısı olur inşallah çağatay...ALLAH kazasız belasız uzuuuun zaman kullanmak nasip etsin.
makinenin çıvatasına kadar herşeyine kefilim bir yapılması gerekeni on yaptım, gözüm gibi baktım gönül rahatlığı ile kullanabilirsin...
ALLAH bana şimdi gönlümdekini nasip etsin :)

ben cook rahatım senden yana. İnş şimdi sana istediğini bulursak daha mutlu olcam...

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun motorun :) sonrasında nazar dediğimiz şey gerçekten vardır ama bunu taş parçasının engelleyebileceğini inanmak heralde biraz yanlış olur dua yeterli bir koruyucudur bence çünkü "O" vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi. Yolun hep açık olsun kardeşim:)

Hayırlı ve uğurlu olsun iyi günlerde kullanmak nasip etsin
iki tekerinde düz bassın

hayırlı olsun...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar