artık bende varım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm arkadaşlar bi bayan motorsikletçi olarak bende aranıza katıldım hepinizle tanıştığıma çoooook memnun oldum :cherry:

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin :rendeer: Neredensin? Biraz daha bilgi verseydin daha iyi olurdu aslında :cat:

üsküdardayım temmuzdan beri motorsikletliyim fanatik fb.liyim maö var heyecenlıyım sen?

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
birazdan yağacak olan hoşgeldin mesajlarına hazır ol.nedense siteye bayan gelince yağdırıyo bizim site sakinleri
hoşgeldin :king:

hoşbulduuuuuuuum msj.larınız için çooook teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer:

hoşbulduk çok teşekkür ederim umarın kaza yapmam yapsamda korkmuyorum bana bişey olmaaaaz :) tubişin sonu motordan olsun yeryüzünde motor kullanmaktan daha fazla heyecen vericek bişey olmadığını düşünüyorum haksızmıyım :cherry:

selam hoşgeldin....

ama yinede sonun motordan olmasın canım hayat boyu yaşamak varken bu heyacanı...bak sonra üzersin bizi sen yinede dikkat et tamammı.. bu arada bende üsküdardayım

ben maçı izlemeye kaçıyorum arkadaşlaaaaar fenerbahçeye başarılar dilediğinizi duyar gibiyim hepiniz sağolun :cat:

Hoşgeldin ben, gs liyim ama iyi oynayan kazansın dostluk kazansn derim gerçi maç bitti
tebrik ederim tüm fene camiasını.Benim için takım ruhu değil iki teker ruhu önemli kazasız keyifli sürüşler dilerim. :cat:

Tubiş buraya gelmekle doğru birşey yaptın .. Seni takdir ediyoruz .. :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hoşgeldin :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
welcome to motosiklet.net :king: :cherry: :cat:

Selam Womanrider... Hoşgelmişsin... Motorla yaşadığın ve yaşayacağın maceralarını bekliyoruz... Özellikle ben... Hanımı bu olaya ikna etmek için sürekli motor kullanan bayanların çokluğundan bahsediyorum ve yollarda rastladığım bayan 2tekercileri örnek kişiler olarak lanse ediyorum. Son örnek sensin... Tekrar hoşgeldin... Bayanlar önden lütfen....
:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar