artık bende varım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldin aramıza...

Bayanların da yollarda boy göstermesi özellikle iki teker ile.... süpersiniz yaaa.

Nice korkak adamlar varken ve hele hele siz manyakmısınız motora biniyorsunuz gibi korkak ve pasif durum sergilerlerken sizlerin motor sevginiz bana mutluluk veriyor...

:king:

womanrider sorumu cevaplama inceliğini gösterdiğin için tşk ben de 33 yaşındayım ama hiç göstermiyorum. :queen: :flower:

womenrider İzmir de olsan sen de katılırdın şimdi yol yapmak için İzmir tayfasıyla buluşmaya gidiyorum.
selam ve saygı

şuan yolda olan izmir tayfasına selamlar ve sevgiler keyifli sürüşleeeeeeeeerrrr :thumleft:

teker

kafayi taktiğina bak. her makina ile teker olur. baktın o dikilmiyo , sen çek. isterse gelmesin.
at sahibine göre kişner demişler.

Site gittikçe daha da güzelleşiyor.

Son düzenleme:
sende hoşgeldin

sende benim gibi yenilerdensin galiba doğru adrestesin hoşgeeeeeeeeellllllllllddddiiiiiiiiiiiikk iyiki geldik

allah allah ben bunu nasıl atlamışım ya worider hoşgeldin biraz daha kendini tanıtırmısın :p :p

:) olsun be x...x ne demiş atalarımız geç olsun güç olmasın wtrclrs da olmasa hiç haberin olmıcak tanışmadan :) tanıtıym bari yaşımı biliyosunuz ist.dayım çalışıyorum sizinle tanıştığımdan beri msn.e fazla ilgi gösteremiyorum seviyorum siziiiiiii:rendeer: varmı merak ettiğin başka bişey cvp yazıyım hemen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin ama senin gibi cici bir kıza hiç yakışmamış o avatar :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aramıza

aramiza hosgeldin motosiklet baska tutkudur bilmeni isterim bir tabir wardir kaba etin koltuga degdigi zaman bi daha kopamazsin

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
nası ya.sen hoşgeldin abi.womanrider kasımdan beri burda.ayrıca kendiside motor kullanıyor.biliyo yani motorun zevkini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar