Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoşbulduk çok teşekkür ederim umarın kaza yapmam yapsamda korkmuyorum bana bişey olmaaaaz tubişin sonu motordan olsun yeryüzünde motor kullanmaktan daha fazla heyecen vericek bişey olmadığını düşünüyorum haksızmıyım :cherry:
ama yinede sonun motordan olmasın canım hayat boyu yaşamak varken bu heyacanı...bak sonra üzersin bizi sen yinede dikkat et tamammı.. bu arada bende üsküdardayım
Hoşgeldin ben, gs liyim ama iyi oynayan kazansın dostluk kazansn derim gerçi maç bitti
tebrik ederim tüm fene camiasını.Benim için takım ruhu değil iki teker ruhu önemli kazasız keyifli sürüşler dilerim. :cat:
Selam Womanrider... Hoşgelmişsin... Motorla yaşadığın ve yaşayacağın maceralarını bekliyoruz... Özellikle ben... Hanımı bu olaya ikna etmek için sürekli motor kullanan bayanların çokluğundan bahsediyorum ve yollarda rastladığım bayan 2tekercileri örnek kişiler olarak lanse ediyorum. Son örnek sensin... Tekrar hoşgeldin... Bayanlar önden lütfen....
:rendeer: