artçıların buluşma noktası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alper , bu böyle olmaz abi.:cyclopsan
Siz en iyisi sendika kurun.Hakkınızı öyle arayın...:p :p

bende buraya dahil olayım. motoru alana kadar yada evdekini toplayana kadar. nede olsa artçı olarak katettiğim yol motor kullandığım km den fazla :)

gel tabi dostum, motor arkasına binen herkes bizim kabulumuzdur motoru olsun olmasın degil mi alper? egitim istersen yazıver:)

Super Moderator
ferni' Alıntı:
gel tabi dostum, motor arkasına binen herkes bizim kabulumuzdur motoru olsun olmasın degil mi alper? egitim istersen yazıver:)
evt dostum motoru olmayan herkes kabulümüz:wiinkk:
ayrıca dostum kursu açalım yavaş yavaş bence sen bi daha ki gezide kalem kağıt getir liste yapalım o gün biraz ders yaparız :queen:
ayrıca viper arkadaşım doğru söylüyor biz sendika kuralım ben başkan olurum sende yardımcım olursun ferni bizden iyi artçı yok zatem:p
bu konuyu görüşelim ferni

alper_tim' Alıntı:
evt dostum motoru olmayan herkes kabulümüz:wiinkk:
ayrıca dostum kursu açalım yavaş yavaş bence sen bi daha ki gezide kalem kağıt getir liste yapalım o gün biraz ders yaparız :queen:
ayrıca viper arkadaşım doğru söylüyor biz sendika kuralım ben başkan olurum sende yardımcım olursun ferni bizden iyi artçı yok zatem:p
bu konuyu görüşelim ferni

alper_tim beni alongun artçısı die eklemişsin zaten:) eğitimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Alper ve ferni hocalarım ne zaman başlıyoruz. göksel bigün sinirlenip biyerlerde motordan atıcak beni bidaha göremiyceksiniz sooora:queen:

EĞİTİM ŞART:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::eek:uups:: ::eek:uups:: ::eek:uups:: ::eek:uups:: allahım yarabbim ya motorunmu var derdin var ::tartis:: olmadı artçın var yav ben kendimi düşünmüyorum artçımı düşündügüm kadar bi sakatlık olmasın diye ::stretche allah muhafaza
bide minicik motora abanıyoruz abicim 200 kg la motor isyan etti kendini alkole vurdu be::cheeeeer yok abicim degiştiriyorum bize göre degil bu makina gezmeyemi gidiyoruz sırtımda çuvalmı taşıyorum anlamıyorum:queen:

$eBo' Alıntı:
alper_tim beni alongun artçısı die eklemişsin zaten:) eğitimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Alper ve ferni hocalarım ne zaman başlıyoruz. göksel bigün sinirlenip biyerlerde motordan atıcak beni bidaha göremiyceksiniz sooora:queen:

EĞİTİM ŞART:queen: :queen:

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:
olurmu hiç öyle şey aaaa yaparmıyım atarmıyım sen hiç
ben atıcam kendimi :queen:

Son düzenleme:
along' Alıntı:
::eek:uups:: ::eek:uups:: ::eek:uups:: ::eek:uups:: allahım yarabbim ya motorunmu var derdin var ::tartis:: olmadı artçın var yav ben kendimi düşünmüyorum artçımı düşündügüm kadar bi sakatlık olmasın diye ::stretche allah muhafaza
bide minicik motora abanıyoruz abicim 200 kg la motor isyan etti kendini alkole vurdu be::cheeeeer yok abicim degiştiriyorum bize göre degil bu makina gezmeyemi gidiyoruz sırtımda çuvalmı taşıyorum anlamıyorum:queen:

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:
olurmu hiç öyle şey aaaa yaparmıyım atarmıyım sen hiç
ben atıcam kendimi :queen:
düşünceli sefgilim benim ama yok yok atarsın sen beni :salut: heh bi çuval olmadığımıs kalmıştı onu da olduk bak :queen:
du bi derslere başlıyalım sen de rahatlıycaksın hayatım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
$eBo' Alıntı:
düşünceli sefgilim benim ama yok yok atarsın sen beni :salut: heh bi çuval olmadığımıs kalmıştı onu da olduk bak :queen:
du bi derslere başlıyalım sen de rahatlıycaksın hayatım

şaka şaka sen çok iyi bir artçısın:cat: hocaların derslere başlayana kadar oooooo
ooooooooo sen artçılıgı çözdün onlar bu ders verme işini biraz daha geciktirsinler senin adını artçılıktan hocalıga kaydettiricez:rendeer: alper ferni şebo uzman artçılar olarak tarihimize altın harflerle yazmak benim boynumun borcu olsun:)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Beni de yazın arkadaşlar müzmin bir Mondial 125kt artçısıyım. Virajlarda iyi yatarım ve artçısı olduğum motordan alabilirim. :)

Super Moderator
BIYIKLI' Alıntı:
Beni de yazın arkadaşlar müzmin bir Mondial 125kt artçısıyım. Virajlarda iyi yatarım ve artçısı olduğum motordan alabilirim. :)
tamamdır dostum listedesin sende:cat:
bu arada burdan duyurayım kerpe de pratik eğitim vereceğim kerpe gezisine gelenler eğitim alacaklardır bekliyoruz hepinizi:queen: :queen:

alper naber
hala sen müzmin artçı mısın?
bak beni ehliyetten sonra kırmızı bi yavru bekliyor garajda :p

Super Moderator
camadan' Alıntı:
alper naber
hala sen müzmin artçı mısın?
bak beni ehliyetten sonra kırmızı bi yavru bekliyor garajda :p
beni de ağustos için vitrinde beklio biri:queen: :queen:

iyi bakalım benim kini ben vitrinden indirdim öyle herkes görmesin diyede sakladım

Super Moderator
camadan' Alıntı:
iyi bakalım benim kini ben vitrinden indirdim öyle herkes görmesin diyede sakladım
wayyy
yakışır kardeşime allah kaza bela vermesin güle güle kullan inş.:rendeer:
çok sevindim walla:queen: allah banada nasip eder inş. bu arada yengemede selamlar:rendeer:

yok mu artçı eğitimi almak isteyen yawwww:queen:

Son düzenleme:
amin kardeş inşallah sana da en güzelinden ve istediğinden bi motosiklet sahibi olursun. selam iletildi gözüm. :cat:

bende varım...

valla bende o dediğinizdenim her ne kadar ismi pek sevemesemde... depremi hatırlatıyor da ))) neyse ben terfi etmeyi hiç düşünmüyorum, çünkü ben sürücü olmayı hiç sevmiyorum bu ister motor olsun ister araç böle kopilot luk daha sevimli geliyor. ben bu topiğin demirbaşıyım öle ders falan istemiyom )))) yangında ilk beni kurtarın.. artçılığa devammmm:rendeer:

yahu ben artçı bile olamiyorum çevremde kimsenin motoru yok çünkü. belki ankara mt den biri sahiplenip geziye filan gotururse beni de artçı olabilecem.

Super Moderator
delipoyraz' Alıntı:
valla bende o dediğinizdenim her ne kadar ismi pek sevemesemde... depremi hatırlatıyor da ))) neyse ben terfi etmeyi hiç düşünmüyorum, çünkü ben sürücü olmayı hiç sevmiyorum bu ister motor olsun ister araç böle kopilot luk daha sevimli geliyor. ben bu topiğin demirbaşıyım öle ders falan istemiyom )))) yangında ilk beni kurtarın.. artçılığa devammmm:rendeer:
tamm dostum kaydettim seni de listeye:queen: :queen:

mithrelios' Alıntı:
yahu ben artçı bile olamiyorum çevremde kimsenin motoru yok çünkü. belki ankara mt den biri sahiplenip geziye filan gotururse beni de artçı olabilecem.
sen gezi yapılacağı zaman buluşma yerine git orda boş olan birinin arkasına atla yada cesaretin yoksa buna süt dökmüş kedi gibi kafanı önüne ey beni kim alır bende gelmek istiyorum de seni kimse bırakmaz orda :wiinkk:
aha biri daha katıldı araya:queen: :queen: :queen:

güncel..........

Son düzenleme:
Bende katılmak istiyorum...

Ehliyetimi alıp motor seçme, giyim, kask alımı işlemleri gibi şeyleri yapıp tam bir motorcu olmak zaman alıcak galiba. Bende bi yerlerden başlamak istiyorum. Bu işin bir eğitimi varsa tabiki alırım.

Beni de ekleyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar