artçıların buluşma noktası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
Byzanthion' Alıntı:
ben sürücümü assosa tatile gönderdim.
dersi buradan alsak olmaz mıydı?

geziye kadar tecrübe derdik te
önce bineceğin motosiklet ne marka kaç cc onları öğrenelim ona göre açıklama getireyim bu arada full koruma şart nedir bunlar
1-kask
2-korumalı mont
3-bellik
4-dizlik
5-eldiven
6-korumalı bot
bu aksesuarlar olduktan sora motosikletin ne olduğuna göre dewam ederiz biraz güncel kalalım:wiinkk:

kask ve dizlik tamam.

gerisi yavaş yavaş olsa..yoksa full aksesuar süperman gibi anında görüntü hazır mı olmalıyım...

bunlar yetmez miydi..

motor 650 cc suzuki vstorm

alpercım sıl benı lısteden :)
Artık bi Honda Nx 250 Dominator sahibiyim :)

Slwer' Alıntı:

oooo hayırlı olsun abim..
seni motor üstünde görmek ne güzel....:cat:

alper söyldiklerin katılıyorum..
hatta bana atcı olacak olan arkadan arabayla gelsin daha saglam olur..:queen: :queen:

Super Moderator
Slwer' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :rendeer:
listeye eklenen herkes motor almaya başladı ne iş beaa:silent:

Byzanthion' Alıntı:
kask ve dizlik tamam.

gerisi yavaş yavaş olsa..yoksa full aksesuar süperman gibi anında görüntü hazır mı olmalıyım...

bunlar yetmez miydi..

motor 650 cc suzuki vstorm
tamm yavaş yavaş halledersin korumaları ancak öncünü uyar yavaş ve dikkatli gidin
gelelim derse öncün senin acemi olduğunu düşünerek hızlı kalkışllar yapmasın önce bunu sölesen iyi olur
daha sonra eldiven almaya çalış almadıysanda hızlanırken öncünün sağ ve sol yanlarından ona sıkıca tutun geriye gitmemek için kendini öne vermeye çalış ama öncünü de sıkıştırma frenlemelerde mutlaka depoya tutun bunu pratikde göstermem gerekebilir ağırlığını kollarına ve depoya vermen gerekecek
ayrıca motora binerken az bişi topuklu ayakkabı giyersen hızlanmalarda ve frenlemelerde ayaklarınada yüklenebilirsin
normal süratlerde giderken etrafta tehlikeli bi durum yokken öncüne sor yorgunluk varsa kollarına ve boyna masaj yap çok memnun kalıyolar:wiinkk:
şimdilik bu kadar
geri kalanları uygulamalı derslerde gösteririm soracağın şeyler olursa burdan cevaplamaya çalışayım:bounce:

Son düzenleme:
benim ne motorum ve nede artçı olabileceğim bi arkadaşım var yıllar önce kuzenimle binerdik ama yıllardır motora binmedim en fazla galiba benim derse ihtiyacım var
:pale:

Super Moderator
Mili' Alıntı:
benim ne motorum ve nede artçı olabileceğim bi arkadaşım var yıllar önce kuzenimle binerdik ama yıllardır motora binmedim en fazla galiba benim derse ihtiyacım var
:pale:
sorun değil grup gezilerimizden birine gelirsin toplandığımız yerde ol aramızdan biri seni mutlaka alır

yolda bırakmayız seni
tabi toplanma yerinde sana biraz hızlı bi şekilde pratik bi kaç taktik verir gezi yerinde de detaylı bilgiler alırsın
yalnız sölimm motorun üstüne binince motor alma isteğin tavana vurcak:queen:
listeye ekledim senide aramıza hoşgeldin:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALPER 19 AGUSTOSTA BİZİMLE İZMİRE GELEBİLECEK 1 ADET EHLİYETİ ARTCI TEMİN EDEBİLİRMİSİN ÜCRETİ NE KADAR :mrgreen:

Super Moderator
serkan79' Alıntı:
ALPER 19 AGUSTOSTA BİZİMLE İZMİRE GELEBİLECEK 1 ADET EHLİYETİ ARTCI TEMİN EDEBİLİRMİSİN ÜCRETİ NE KADAR :mrgreen:
sen yabancı değilsin ayarlarız sana bi artçı yalnız ehliyetli olması şart mı:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alper_tim' Alıntı:
sen yabancı değilsin ayarlarız sana bi artçı yalnız ehliyetli olması şart mı:silent:

ehliyet olmnası sart cünkü dönüşte kritik bölgelerde motor kullanacak :)

Super Moderator
serkan79' Alıntı:
ehliyet olmnası sart cünkü dönüşte kritik bölgelerde motor kullanacak :)
hımm ok ben bi bakimmm
evt arkadaşlar 19 ağustosda izmire gidip 20 ağustosda geri dönecek ehliyetli bir artçı lazım ilgilenenlerin özelden irtibat kurması gerekmektedir bilginize:bounce:

alper_tim' Alıntı:
hımm ok ben bi bakimmm
evt arkadaşlar 19 ağustosda izmire gidip 20 ağustosda geri dönecek ehliyetli bir artçı lazım ilgilenenlerin özelden irtibat kurması gerekmektedir bilginize:bounce:

müthiş bir fikir tebrik ediyorum seni....:cat: :cat: :cat: Bende bir artçıyım benide yaz listeye.....:wiinkk: :wiinkk:

Super Moderator
balzeytin' Alıntı:
müthiş bir fikir tebrik ediyorum seni....:cat: :cat: :cat: Bende bir artçıyım benide yaz listeye.....:wiinkk: :wiinkk:
yazıldın dostum sende listedesin hayırlı olsun:rendeer:

lemm noluyo bakem burda örgütleniyonuzmu :silent: sonra bizim başımıza bela olmayın anarşikmisiniz lem alper senmisin bu hareketin başı uslu durun bakem :p :p :p

alpercim o izmir işindeki artçı iptal ben ehliyetimi alıyom o zamana kadar sağol kardeşim benim :rendeer:

eee eğitimler ne zaman başlıyor eğitimler??:p

Son düzenleme:
alper izmir için ehliyetli artcıyı ben alabilirim..
yanlız 45 kg olucak.. uzun saclı olucak..
hayat sigortası olucak..
RACE motoru enazından görmüş dokunmuş olacak..
yolumuz uzun gidip gelene kadar iyi bir artcı olur diye düşünüyorum..

benle geliyorsa yolda kesin düşer ailesinde kareteci abisi olmayacak..:queen: :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar