artçıların buluşma noktası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam tamam merak etme butun sorunları halledicez, eğitimler başlıyor hadi ellerr...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi afyonluda ben olarak benide ekle alper ama artçı olarak degil artçımı kendi adım altında listeye ekleyelim artçımdan yana kilo duruş biçimi ve bayan olması sorunum var ve en kısa zamanda vereceginiz artçılık konferansı semineri egitimi ne varsa getiricem ben ögretemiyorum yapı itibarı ile sinirsel :pr: oldugum için bünyem kaldırmıyo.
evet vedat egitim şart başlatın artık şu artçılık egitimlerini:)

Super Moderator
along' Alıntı:
bi afyonluda ben olarak benide ekle alper ama artçı olarak degil artçımı kendi adım altında listeye ekleyelim artçımdan yana kilo duruş biçimi ve bayan olması sorunum var ve en kısa zamanda vereceginiz artçılık konferansı semineri egitimi ne varsa getiricem ben ögretemiyorum yapı itibarı ile sinirsel :pr: oldugum için bünyem kaldırmıyo.
evet vedat egitim şart başlatın artık şu artçılık egitimlerini:)
bu konuyu rock gecemizde ele alabiliriz artçını getir biraaz ilgilenelim kendisiyle olmazsa kursa kayıt ettiririz:wiinkk:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15154

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
artçılarda inecek var...
beni de yazın...
teknolojik artçı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Artçı deyip geçmeyin.. Yüksek süratlerde kıçınızı toplarlar ya da maazallah kestirmeden küt diye tahtakale'ye götürürler sizi. Alper_Tim ve Ferni kardeşlere kulak verin, ayağınızı ve artçınızı denk alın!..

bende varım artcılıgın gücü adına:cherry:
benide ekleyin yawww

Super Moderator
vlamix' Alıntı:
bende varım artcılıgın gücü adına:cherry:
benide ekleyin yawww
listedesin dostum sende :cat:
evt artçılar kayıtlar dewam ediyor elleri görelim ferni hocanız sınıfın toplanmasını bekliyor:queen: :queen:

Bizim ashes'ın lakabı buralarda Koala'dır..

KOALA.jpg

ben geçenlerde arkada artçım olan bir arkadaşımla yol alıyordum.bir benzin istasyonunda ihtiyaç için durdum.inmesini söyledim ki ben ineyim..anlamadımı ne yaptıysa tekrar in yaw ben incem dedim.oralı olmadı.bende sol ayağımla yan ayağı açtım.yere basıp sağ ayağımı iyice havaya kaldırıp döner tekme atar gibi çevireyim dedim ama olmadı.. kaskına vurdum küt diye.ikimiz birden yere .millet de kavga ediyoruz mu ne zannettiyse .madara olduk yani..
sözün kısası motor durdumu inin ne olur ne olmaz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim artçım koltuk üzerindeki çantam. Yazın onuda listenize

Ama içini açmak yok haa:mrgreen:

Sizi gidi artçılar.Uzun yollarımızda sıkıntımızı alan, masajla omuzlarımızı, sırtımızı rahatlatan (o kendini bilir :) ) yoldaki tabelaları okuyan, tatlı sohbetleri ile seyahatlerimizi keyifli hale getiren artçılar...Sizler meleksiniz be:salut:

Super Moderator
kelsinus' Alıntı:
Sizi gidi artçılar.Uzun yollarımızda sıkıntımızı alan, masajla omuzlarımızı, sırtımızı rahatlatan (o kendini bilir :) ) yoldaki tabelaları okuyan, tatlı sohbetleri ile seyahatlerimizi keyifli hale getiren artçılar...Sizler meleksiniz be:salut:
teşekkür ederiz kardeşim sizler olmasanız bizlerde olmazdık:rendeer:
evt arkadaşlar kayıtlar dewam ediyor bi süre sonra artçılık kurallarını yazacağız neler yapılması gerektiğini neler yapılmaması gerektiğini hepsini öğreteceğiz sizlere
yakında olmazsa hafta sonu kursuda açacağız isteğe göre maksat hep beraber sağsalim yolculuklar yapmak hepnize hayırlı seyirler :rendeer:
evt elleri görelim artçılarrrrrr artık burdayızzz:queen: :queen:

alın abi kardeşimide aranıza bide murat diye bir arkadaş var onuda götürün arkada iki dk rahat durmuyolar yaw zırt arkasına dönüyo zart oraya bakıyo bi adam gibi oturamıyolar onların yüzünden yolda makas yapa yapa gitmek zorunda kalıyom cezayı polis bana yazıyo :pr:

allah akıl fikir versin :mrgreen:
sonunda sen artcı cumhuriyeti diye bağımsız bir devlet de kurarsın:wiinkk:

:queen: ben artçı olmaktan vazgeçtim motor bulalım bana başkası artçı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar