Pek arkadaşım yok maalesef. tek arkadaşım eşim diyebilirim, onunla pratik yaparız mecburAllah bağışlasın. Çocuğu riske atma.
Kolu kırılsa bile için yanmayacak bir arkadaşın varsa pratiği onunla yap.Ben öyle yaptım. Çok işe yaradı. Kendine motor aldı sayemde.
![]()
3 - 4 sene önce eğitim aldım ama artçı bambaşka. Anca bir cesaret ekipmanları toplayıp kısa mesafeli bir turla atarım bu korkuyu.Ben yavaş sürüş ve yavaş manevralar konusunda eğitim alıp da kendimden emin olana kadar artçı almadım. Kendi başıma bu manevraları rahatça yapabilir olduktan sonra eşime komple full ekipman topladık, ondan sonra bir ay öncesi başladık artçı ile sürüşlere. ilk sürüştedaha önceki yavaş sürüş manevraları konusunda pratik çok işe yaradı, motosiklet hızlanınca zaten arkada biri varmış yokmuş farketmiyor.
Çocuklarım da 13 yaşında, boyları eşimi geçti, ona aldığımız mont uyuyor, kendime de yeni bot almıştım, o da 2-3 numara büyük gelse de çocuklara uydu, kendim eski botları giyip yenileri onlara giydirdim, çocuklara ayrıca impatec cordura dizlik aldım, böyle full ekipman ile binip gezdik.
7 yaşındaki kızınız için erken olabilir. Onun boyuna uygun ekipman bulmakta zorlanırsınız, hadi buldunuz, aldığınız ekipman 6-7 ay sonra küçük gelmeye başlayacak, en azından tam boy atma çağı olan 12-13 yaşına bir gelmesini bekleyin derim.
Arkadan gelen bir kız daha var. En azından küçüldüğünde ona kalır