- Konu Yazar
Aracım 2022 modeldir. 26/10/2022 almıştım. Garantisi devam etmektedir.
ilk sahibiyim, 2. anahtar, kitabına kadar durmaktadır.
anahtarsız çalıştırma, euro5 enjeksiyon özellikleri olan en üst modelidir.
kazasızdır, kullanıma bağlı ufak çiziklari var, detaylı olarak videoda gösterdim, yerini bilmeyenler farketmezler, detaylı bakılırsa görülebilir.
km ilanın yayınlandığı gün kaydedilmiş güncel km dir, kullanıma bağlı artabilir.
aşağıda yazılan ekstra donanımlar ile tork canavırıdır, emsallerinden daha torkludur.
sürelli kapalı garajda muhafaza edilmektedir.
Yetkili servis Motocolorda 100cc ye 4300km iken çıkarılmıştır.
250 cc ve üzeri büyük motor alacağım için satılıktır.
Ekstralar;
Daha iyi tutuş sağlayan Anlaş Lastikler (%95 kondüsyonda)
Yiğit Akü (2 ay önce alındı)
Bando kayış (150km önce takıldı)
Performans baga (150km önce takıldı)
17T-49 dişli ( cc büyüdüğü için bağırmadan gitmesini sağlayarak motor ömrünü uzatır, titreşimi azaltır)
Ön cam ( depoda duruyor, isteyene montaj yapılarak verilir. ben rüzgarı hissetmek istediğimden çıkardım)
Ekstra güvenlik için F1 çakar. normal modda 3sn de 1 çakar. fren yapınca 3 sn hızla yanıp sönerek dikkat çeker, sonra sürekli yüksek şiddette yanar, fren bırakılınca normal moduna döner.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...antisi-devam-eden-cappucino-1164599059/detay/
ilk sahibiyim, 2. anahtar, kitabına kadar durmaktadır.
anahtarsız çalıştırma, euro5 enjeksiyon özellikleri olan en üst modelidir.
kazasızdır, kullanıma bağlı ufak çiziklari var, detaylı olarak videoda gösterdim, yerini bilmeyenler farketmezler, detaylı bakılırsa görülebilir.
km ilanın yayınlandığı gün kaydedilmiş güncel km dir, kullanıma bağlı artabilir.
aşağıda yazılan ekstra donanımlar ile tork canavırıdır, emsallerinden daha torkludur.
sürelli kapalı garajda muhafaza edilmektedir.
Yetkili servis Motocolorda 100cc ye 4300km iken çıkarılmıştır.
250 cc ve üzeri büyük motor alacağım için satılıktır.
Ekstralar;
Daha iyi tutuş sağlayan Anlaş Lastikler (%95 kondüsyonda)
Yiğit Akü (2 ay önce alındı)
Bando kayış (150km önce takıldı)
Performans baga (150km önce takıldı)
17T-49 dişli ( cc büyüdüğü için bağırmadan gitmesini sağlayarak motor ömrünü uzatır, titreşimi azaltır)
Ön cam ( depoda duruyor, isteyene montaj yapılarak verilir. ben rüzgarı hissetmek istediğimden çıkardım)
Ekstra güvenlik için F1 çakar. normal modda 3sn de 1 çakar. fren yapınca 3 sn hızla yanıp sönerek dikkat çeker, sonra sürekli yüksek şiddette yanar, fren bırakılınca normal moduna döner.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...antisi-devam-eden-cappucino-1164599059/detay/