arora ar 250 ???

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 bin ytl bütçem var. bu motosiklet çok hoşuma gitti. ne dersiniz bunumu alayım yoksa başka önerileriniz varmı. bu çin malı motorlar çokmu kalitesiz?? :cat:

öncelikle hosgeldin :) . arora için bu tür konuları bilen birine sormanda fayda var yani yüz yüze konus veya iyi bi ustaya sor sna avntajlarını ve dez avantajalrını söylesin :cat: . çin malları fazla zorlamazsan iyi ve temiz kullanırsan bi sorun çıkmaz ama tabi bir honda veya marka motorla bir tutma :). bende mondial var su ana kadar bakımları hariç herhangi bir sorunu cıkmadı :cat:

Son düzenleme:
ßendede aRora Var.
GeneLde Kadranında Sorun çıka ßiLiyor.
öR: ßenzin GöstergeSi, teLefon SinyaL GöstergeSi.
Devir Saatide ßozuLa ßiLir :)
ßunun dışında diğer çin maLLarının çıkardığı SorunLar :)
ßende 150 VAr 250 Resmini KoyarSan ßi ßeLki öğRenirim Servisinde aRkadaŞım çaLışıyor eksiği gediği ne Pazartesi Yazarım Sana.

sanırım motor bu olması lazım

çinliye göre bence hoş bi motormuş

Son düzenleme:
SANKI SU honda yamahalar kutsanmıs . sen bır urune amacı dogrultusunda bın hıc bır sey olmaz sen bır crusıer makıne ıle dag tas cıkacam dersen o motor 1 ay sonra elınde kalır

ben bu motorun resmini salim abinin dükkanda görmüştüm yeni çıkacak bi model demişti yanlış hatırlamıyosam

ben bu motorun resmini salim abinin dükkanda görmüştüm yeni çıkacak bi model demişti yanlış hatırlamıyosam

evet salim ustanın dukkanda var uzun zamandır resim fiyatı sitesinde hatırladıgım kadari ile 6000 ytl olrak geçiyordu bence o paraya değmez paraya yazık

bu arada salim usta eskişehir-mt de pek çok motorun servisidir kim bu salim diye düşünebilirsiniz:p

kardeş valla ben bu motoru yani arora ar250 yi aldım
Şuan bende ve pişman oldum görünüşü harika ama motor bölümü vızz tabi güzel kullanırsan motosiklet dayanır biliyorsun çinmalı 4700 ytl alırsın sattığında 3000 3500 zarzor satarsın...

Tip olarak güzeL bir motor yapmıslar.. Ciddi anlamda güzel :)

Çin malı motorlar cok mu sorun cıkarıyorlar ???

Ben de 1 yıl kuLLandım Çin malı Vitesli Motosiklet.. Güzel bakarsan sorun çıkarmıyor arkadaşım.. Ama ARORA'yı hep sorunlu diye duyuyorum ben :p

bun bunlardan birtane alıcam yaws :) biraz motoru biraz sağı solu oynadım tamamdır ;)

Moderatör
Karaköy'de incelemistim bu motoru, 6 bin lira fiyatla satiliyordu, pesin 5.500 e veririm demisti.. Tip olarak gercekten cok hos bi alet, ama malzemele olarak pek kaliteli durmuyordu. Sifir alayim basim agrimasin diye almak istemis fakat gorunce vazgecmistim. Ayrica 2. elde cok zarar ettirecegini dusundugumden tamamen elemistim. 3500-4000 YTL fiyat araliginda olsa alabilirdim ama sanirim 5500 YTL vermek o makina icin degmez..

@ LOFT :

Bugün senin motoru gördüm Sahibinden.com da :) Arac takaslı dmeişsin ; Benim 2005 skoda fabia yı versem senin motoru mu alsam ne :)

bende yakından inceleme fırsatı buldum kullanmadım. Malzeme bildiğimiz plastik scooterlarda kullanılan kıytırık malzeme. 5500 ytlye en iyi 250 ccleri alabilirsiniz. yazık bu motora o para

şu çakma bmw yi gecen hafta sirkecide inceledim. kullanmadım ama malzemesinden belliki beşş para etmez her yerinden elinde kalacagı belli. plastik maketini yapmıslar sanki bmw nin. filmlerde fln parcalamak icin.

bu motora yakından baktım..
250 cc lik chopper motoruna yağ soğutması eklenmiş bmw f650 den çalmışlar biraz tasarım olarak :)
deponun üstüne kask boşluğu olması ve depo yanında arkada oturan için tutamak yapılması çok akıllıca bence :)
malzeme kalitesi olarak sorarsan standart çin malından farkı yok :)
performans sergilemesini bekleme, ama aksesuar bakımından güzel bi motor.
Fakat 6.000 YTL FİYATI VAR
SAYGILAR

Bencede hiç bulaşma birkaç arora sahibi arkadaş var onlarda hiç memnun değil

Honda cbf 150 yada ybr 125 almanı tavsiye ederim bende herkes gibi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bu motoru bi yerden hatırlıyorum. bi arkadaş 3. motor olarak bunu almak istemişti de yorumlar yapılmıştı çokça. genel sohbet odasında ararsan bulabileceğine eminim yorumları. bence de ilk tecrübeni bildik bi motor markası ile yapmanda fayda var derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar