arkanıza kız alacaksanız, önce tırnaklarına bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan oğlum kız almışsın motorun boyasını düşünüyon tırnaksız kız mı bulacağız biz bazılarıda ağzını burnunu kırarım kimse benim boyamı çizemez diyor onlarıda çok gördük onlar normal birinden daha çok kılıbık oluyo sor bakalım kaç kızın motorumu çizdi diye ağzını burnunu kırmış biraz ufak atın olmazmı? sen kız bulacan sonra ağzını burnunu kıracan ölemi zaten kız sizlere gelmezde işte

Lan oğlum kız almışsın motorun boyasını düşünüyon tırnaksız kız mı bulacağız biz bazılarıda ağzını burnunu kırarım kimse benim boyamı çizemez diyor onlarıda çok gördük onlar normal birinden daha çok kılıbık oluyo sor bakalım kaç kızın motorumu çizdi diye ağzını burnunu kırmış biraz ufak atın olmazmı? sen kız bulacan sonra ağzını burnunu kıracan ölemi zaten kız sizlere gelmezde işte

hayattan çok çekmiş bir arkadaş daha :p

arkadaşlar dün tesadüf eseri bir kızla tanıştım kız güzel hoştu , :joker:sonra motosikletle gezintiye çıktık, çay bahçesinde oturduk meyve suyu içtik, ben tırnaklarını farketmedim, sonra gezip dolaştıktan sonra farkettim ki, kız arkada tutma demirni tutarken tırnaklarıyla boyayı bir güzel çizmiş ::angry2:: Sinir oldum ya , sizlerede tavsiyem bu arkadaşlar arkanıza kız almadan önce kesin tırnaklarına bakın :mrgreen:

oda ayrı bi dert ya bakmışsın kız çok hoş ama boyayı çizmiş gerçekten ya :d

freddy20qtr20scale20demon20fre.jpg

caner haklı,tülin sürekli anlamsız konuşuyor ve çocuğu bayıyor..

edremitli10 demişssin ya kız düzgün otur oynaşma hareket etme dik dur diye

pozisyon mu alıyosun atağa geçmek için kız durbi yaa aaa :queen::queen::queen:

hocam bidahaki gezide yağmurluk al yanına yağmur filan yağar sonra sakata gelmeyin :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: bir kızda böyle tırnak olduğunu düşünsene :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:31 PM ----------

Ö.Z.€.R;1659459' Alıntı:
Kız güzel hoştu, meyve suyu içerken de iyiydi ama :)
:queen: he he aynen motorun eksozunuda basmış çizmiş :pr: ama kız güzeldi sesimi çıkarmadım :pr: ve çizmeye devam etmesine rağmen yine arkama aldım :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------

edremitli10 demişssin ya kız düzgün otur oynaşma hareket etme dik dur diye

pozisyon mu alıyosun atağa geçmek için kız durbi yaa aaa :queen::queen::queen:
ya dostum kız kıpır kıpır rahat durmuyorki :queen: saçınla oynuyor:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar