fazla ileri gitmem, burda anlatılmaz :queen::queen::queen: anladın sen onu
:queen::queen::queen: teveccühlerinize layık olmaya çalışıcam ::coool::Yürü be edremitli kim tutar seni.Motorcu camiasındaki gururumuz![]()
Lan oğlum kız almışsın motorun boyasını düşünüyon tırnaksız kız mı bulacağız biz bazılarıda ağzını burnunu kırarım kimse benim boyamı çizemez diyor onlarıda çok gördük onlar normal birinden daha çok kılıbık oluyo sor bakalım kaç kızın motorumu çizdi diye ağzını burnunu kırmış biraz ufak atın olmazmı? sen kız bulacan sonra ağzını burnunu kıracan ölemi zaten kız sizlere gelmezde işte
arkadaşlar dün tesadüf eseri bir kızla tanıştım kız güzel hoştu , :joker:sonra motosikletle gezintiye çıktık, çay bahçesinde oturduk meyve suyu içtik, ben tırnaklarını farketmedim, sonra gezip dolaştıktan sonra farkettim ki, kız arkada tutma demirni tutarken tırnaklarıyla boyayı bir güzel çizmiş ::angry2:: Sinir oldum ya , sizlerede tavsiyem bu arkadaşlar arkanıza kız almadan önce kesin tırnaklarına bakın :mrgreen:
kız güzel hoştu , :joker:sonra motosikletle gezintiye çıktık, çay bahçesinde oturduk meyve suyu içtik
kız arkada tutma demirni tutarken tırnaklarıyla boyayı bir güzel çizmiş ::angry2:: sinir oldum ya
edremitli10 demişssin ya kız düzgün otur oynaşma hareket etme dik dur diye
pozisyon mu alıyosun atağa geçmek için kız durbi yaa aaa :queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: bir kızda böyle tırnak olduğunu düşünsene :queen:
:queen: he he aynen motorun eksozunuda basmış çizmişÖ.Z.€.R;1659459' Alıntı:Kız güzel hoştu, meyve suyu içerken de iyiydi ama![]()
ya dostum kız kıpır kıpır rahat durmuyorki :queen: saçınla oynuyor:queen:edremitli10 demişssin ya kız düzgün otur oynaşma hareket etme dik dur diye
pozisyon mu alıyosun atağa geçmek için kız durbi yaa aaa :queen::queen::queen:
bu kız kaportayı çizicek gibi :queen:[/QUOTE
bu kızın civataları gevşek, :mrgreen:bir haftaya kalmaz veriririm ayarı:queen:
bu kız kaportayı çizicek gibi :queen:[/QUOTE
bu kızın civataları gevşek, :mrgreen:bir haftaya kalmaz veriririm ayarı:queen:
Motorcu dediğin işi çabuk bitirir eline alet edavatı aldımı 2 saatte tamam.:queen::wiinkk: