Arkadaşlar yardım 2 el motorun devrini aldım üstüme geri kalanlar neler

Arkadaşlar 2 el aldığım motorun devrini üzerime aldım geri kalan ne yapmam lazım ruhsatın verildiği ilçe üsküdar yazıyor ben tuzladayım ilk defa bu işlerle uğraşacağım

tam olarak ne yapmma lazım yardımınıza ihtiyacım var

anlatim sana devrini aldın şimdi üzerinden 1 ay geçmicek sekilde bana kalırsa şöyle yap kendin uğraşma cok uzun ve yorucu oluyor ben 1 ay önce yaptırdım plakada değişti 160 ytl para verdim git bir takipciye halletsinler notere gidip imza yetkisi veriyorsun o kadar 3 güne verirler her yerden yaptırabilirsin bu arada soracagın bişey olursa sor soylim (ruhsat değişiyor sigorta yenileniyor)

kardeş yapacağın iş çok basit.üsküdar demişsin gidecek sin uskudardaki trafik şubesine sabah erken git.ama önce sigortanı yeniden yaptır senin adına .oraya gidince dosyasını çıkarıyorlar motorun.sen ek bir kağıdı var onu doldurtuyorsun orada var zaten bu arkadaşlar.sonra o kağıtla beraber çık tescile ruhsat parasını ver yenilesin ler ve al bu kadar .hep sini bir günde yapıyorsun.plakada değişmiyorrrr.il değiştirmezsen .obur turlu 150 tl ni alırlar sadece diğer masraflarıda ayriyetten odersin

usta direkt üsküdar trafiğin orada bir takipciye dal adama evrakları uzat iş 10 dk sürmez daha sonra sigorta parasını ve 20 tl verdikten sonra sana takipcinin verdiği dosyayı git trafik şubesine ver ertesi gun git ruhsatını al bu kadar basit kendi işini lendin yap vekalet falan verme

Anladığım kadarıyla sigortayı yeniletmem kendi adıma peki ücreti ne kadar bu sigortanın

sonra üsküdar trafik şubeye gidicem bu emniyet binasındadır galiba sonra bir form verilip onu dolduruyorum birde ruhsat yenileme ücreti var

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar