Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galli, Hayırlı olsun kardeşim. Normal bir yokuşta senin yakışıklıyı test edip bilgi verirsen sevinirim. Tek kişi iki kişi olarak. Bir de resimlerini koyar mısın? :cat: Şimdiden teşekkür ederim.
valla ben de anlamadım forrap, yalnız şöyle bişey oldu mesajı gönderdiğim zaman bi ağırlaşma vardı, bi türlü okey gelmedi, bekledim bekledim sonra sayfayı yeniledim (refresh)
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende bayide incelemiştim güzel makineye benziyo ama aynı gün aprılıa bayisine de gidip 2006 aprılıa rs125 i de inceledim bence daha oturaklı ve daha ciddi bir makine aprılıa bu arada egsoz falan demişsin 2 zamanlı olduğunu unutma motorunun egsoz pekte etkili performanslı olmaz hatta tam aksi sonuç elde edebilirsin bence egsozu elleme tekrar hayırlı olsun :cat:
galli, Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanasın inşallah.Performansı nasıl? etkileyici değil mi? sesi nasıldır kimbilir; arı gibi vızıldar o şimdi,gazına dokundurmaz eminim.Güzel tercih yapmışsın hayırlı olsun arkadaş...
Hayırlı olsun arkadaşım, resimlerini bende merak ettim. Birde bişey sorucam, gerçi alet 125 cc ama sanırım biraz atak yani ben kullanabilir miyim acaba? Tavsiye eder misiniz?
galli, hayırlı olsun kardeş allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. fotolarını ve tecrübelerini bekliyoruz bide yaw bunun bi sitesi falan varmı
görebileceğimiz
galli, hayırlı olsun abimin anlattığına göre acayip sesi çıkıyormuş sanki sanki ben küçükken bisikletim motor sesi çıkarsın diye tekerleklerine pet şişe sıkıştırıyordum aynen o sesssssss