arkadaşlar sonunda derbi gpr 125i aldım

Süper Moderatör (BBRR)
Moderatör arkadaşlar bu adam bizi kekliyor ve resim falan koymuyor lütfen kilitleyin şu topici

sebep ne alla alla keyfi bi iş yapamıyoz napalım aldım diyosa inanacaz kimseye aldıysan kanıtla denmiyo zaten yalan dahi olsa bu bi kilitleme sebebi olmaz

Motosikleti
Su Motoru
Abi sanırım galli motorla biryerlerden uçtu :cherry:. Anlatsana galli motoru biraz maximum sürati nedir, kaç beygir, ne kadar yakıyor? Cevap bekliyoruz olmuyor böyle alıpta kenara çekilmek :p ...

aslında 125 lik bi motor için hiçte fena durmuyor. süper bişi ama çok pahalı, 125 lik olarak.

1003_pto_s.jpg

hayırlı olsun dostum allah kaza bela yaşatmasın inşallah ben yeni katıldım ama hiç arkadaşım yok yahuuu kimse yazmıyooo:cat:

BBRR' Alıntı:
sebep ne alla alla keyfi bi iş yapamıyoz napalım aldım diyosa inanacaz kimseye aldıysan kanıtla denmiyo zaten yalan dahi olsa bu bi kilitleme sebebi olmaz
Arkadşlar hemen bir kitlenme sebebi yaratmalıyız :queen:

bu topicdedeerli eşyam war kilitleinde birileri yürütmesin:queen:
(yeterince gecerli bir sebep, konu kaydı geyie döndü olayı...:wiinkk: )

Merhaba bende 1 ay kadar önce Derbi GPR 125 aldım.Şu ana kadar çok memnunum.Motorla ilgili izlenimlerimizi paylaşırsak sevinirim.Ben şu ana kadar yaklaşık 400 km. yaptım.ilk üç viteste hatta 4. viteste çok seri diğer viteslerde sigortası dolayısıyle normale dönüyor.Frenler ve denge çok iyi.Görüşlerini bekliyorum.

Yahu arkadaşlar şöyle satırlarca birşeyler yazın, şöyle fotolar videolar koyunda okuyalım yahu. Vallaha gidip ben alıcam bitane ben yazıcam koyucam fotoları videoları. Merak ediyoruz arkadaşlar, izlenimlerinizi yazın şöyle, ne yaptınız ilk sürüşlerinizde... Bakın burdan tüm foruma söz rs125 alırsam bende şöyle rapor halinde video ve görüntü destekli bir izlenim yazısı yazıcam :)

hayırlı ugurlu olsun ama benden size bi tavsiye eger 125 lik alcaksanız hondanın RiEJU RS125 PRo cıktı aynı 600 lük gibi duruyor ve yamaha motoru galfer diski michelin lastikleri orj. parcaları falan harika. Arkadaşım aldı süper bişey derby le fiyatıda aynı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar