arkadaşlar sonunda derbi gpr 125i aldım

galli, Hayırlı olsun kardeşim. Normal bir yokuşta senin yakışıklıyı test edip bilgi verirsen sevinirim. Tek kişi iki kişi olarak. Bir de resimlerini koyar mısın? :cat: Şimdiden teşekkür ederim.

forrap' Alıntı:
ledo, aynı mesajdan zaten atmışsın :silent:

valla ben de anlamadım forrap, yalnız şöyle bişey oldu mesajı gönderdiğim zaman bi ağırlaşma vardı, bi türlü okey gelmedi, bekledim bekledim sonra sayfayı yeniledim (refresh)

belki o yüzden olmuştur.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı olsun.toplam kaça maloldu acaba?ve tabii ki resim ve izlenimleri sabırsızlıkla bekliyoruz... :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende bayide incelemiştim güzel makineye benziyo ama aynı gün aprılıa bayisine de gidip 2006 aprılıa rs125 i de inceledim bence daha oturaklı ve daha ciddi bir makine aprılıa bu arada egsoz falan demişsin 2 zamanlı olduğunu unutma motorunun egsoz pekte etkili performanslı olmaz hatta tam aksi sonuç elde edebilirsin bence egsozu elleme tekrar hayırlı olsun :cat:

galli, Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanasın inşallah.Performansı nasıl? etkileyici değil mi? sesi nasıldır kimbilir; arı gibi vızıldar o şimdi,gazına dokundurmaz eminim.Güzel tercih yapmışsın hayırlı olsun arkadaş...

arkadaşlar 7.800ytle aldım anahtar teslimses arı gibi ama yüksek devirlerde hoş bi ses çıkartıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hayırlı olsun arkadaşım, resimlerini bende merak ettim. Birde bişey sorucam, gerçi alet 125 cc ama sanırım biraz atak yani ben kullanabilir miyim acaba? Tavsiye eder misiniz?

perihan al al tam sana göre çok seri aleti nası zapdediceksin sen perilciğimle bi irtibata geç onun tecrübesi var

nurullah kardeş abin motoru bugün görücek akşama sorarsın

galli, hayırlı olsun kardeş allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. fotolarını ve tecrübelerini bekliyoruz bide yaw bunun bi sitesi falan varmı
görebileceğimiz

arkadaşlar makina 300kmde oldu trafikte çook ilgi çekiyor ve ataklığı süperr

galli, hayırlı olsun abimin anlattığına göre acayip sesi çıkıyormuş sanki sanki ben küçükken bisikletim motor sesi çıkarsın diye tekerleklerine pet şişe sıkıştırıyordum aynen o sesssssss

Süper Moderatör (BBRR)
galli hayırlı olsun motor hakkındaki ilk izlenimlerini bekliyoruz :rendeer:

saol teşekkürler.acayip bi ses ve çok kötü insanı ateşliyor.aldığım günün akşamı cadde de 2 tane 600lük takıldı herkes büyük makina zannediyor......:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar