Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam hayırlı uğurlu olsun ........
hadi bakalım, nerde resimler ?????
ilk kullanıcısı sensin heralde derbi nin sitede , anlatacaksın bol bol ki millet öğrensin derbi yi
evet arkadaşlar ilk faturalı müşteriyim hepinize teşekkürler.. :king: çok seri bi motor en güzeli şase ve kasa çook oturaklı fiyat yüksek ama kalitede çook yüksek arkadaşlar tavsiye ederim
aprillia yı bende düşündüm ama bana 2 ay sonrasına teslim dediler bide motorları aynı derbinin kasası çok hoşuma gitti motor 600lük gibi duruyor hatta akropovic egzost siparişi vermeyi düşünüyorum
derbi ispanyol olması lazım
bu arada aprillia bayisi istanbul anadolu yakasında nerde var??? ya da çeşitli aprillia modelini görebileceğim bi mağaza???
Hayırlısı olsun,bakalım nasıl bir performans gösterecek.Halen derbi nin ispanyol mu italyan mı olduğunu soranlar varsa ayıp derim..Derbi ispanya nın gururudur.
Aprilia için de Kızıltoprakta rutomotor var,stadın tam karşısında..
Sesini çok metediyorlar bende en çok merak ediorum,malum 2 zamanlı..
Hayırlı olsun arkadaşım en kısa zamanda resimlerini,yorumlarını ve rodajını bekliyoruz senden!!!Zaten fiyatı 5000-6000 ytl civarı olsaydı eminim çok rahat satardı.Bende alırdım.