Arkadaşlar rica etsem bakarmısınız

Merhaba arkadaşlar, Bugün kask aldım 300 TL'ye fakat kafam çok karıştı. Öncelikle bir bayiye kask almak için gittim. Kaskları inceledim, baktım ve Mavi bir kask ilgimi çekti. Markası Sway. İlgili satıcı kaliteli ve Avrupa standartlarına uygun olduğunu belirtti. [Aşağıya resim atacağım]
Kaskın arkasında etiketler, Hologram filan mevcut. Kaskı araştırdım fakat iyi yorumlar görmedin. Örnegin : Çin malı, Kalitesiz vs vs. Açıkcası çok kafam karıştı, Motor olarak YZF-R125 var, Rengi de uyumlu olup satıcıda kaliteli olduğundan bahsedince aldım ama bu yorumlar vs takıldı. Yorumlarınız neler? İade edip başka marka almamı önerirmisiniz ? Pek de marka çeşitliği yoktu ama bir de Airoh vardı sanırım fullface.. Cevaplarsanız çok memnun olurum.

Saygılarımla

0BdEX9.jpg

lWlOGX.jpg

Q7qV3k.jpg

Mersin İl Temsilcisi
once arastirip sonra alsaydiniz keske.
kullanici yorumlarini dikkate alin.
airoh ve cox birebir aynidir ve cox kullandim ve sanirim ya ispanyol yahut italyandi ve konforluydu.
bu kaski yakindan gorup kullanmadim. ama ici ls2 den daha yumusak ve dolgulu geldi fotoda.
ama kullananlar daha saglikli yorum yapacaktir.
bir de unutmadan, cam ve yedek parca olarak bulunan marka ve model secin.
bazi markalarda yedek vizor yok, kimisi de, kask 200 tl vizor 100tl.
iyi arastirin bence ve dogru bedeni alin.

Kardeş k.bakma ama bildiğim kadarıyla sway kask lar normal 50
Liralık kaskı alıp üstüne etiketler yapıstırılıp marka görüntüsü
Verilerek satılıyor ama arastır Gine'de kendi bilgim bu

Bu kask güvenli kask değil. MT marka alsaydınız keşke. O kaskı aldığınız yerden alış veriş etmemenizi öneririm ısrarla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar