Evet doğrudur. Ama köpeğin telef olmasını bu kadar ısrarla niye yazıyorlar ona kafam basmadı. Allah rahmet eylesin.Bildiğim kadarıyla; merhum Hazinedar virajı alamayıp tabelaya çarpıyor ,olayın haberini alan başka bir motorcu yetişmeye çalışırken köpeğe çarpıyor ve sadece yaralanıyor (köpek telef).
Kilonuz ve sürüş tarzınıza göre komple amortisör değiştirmek yerine yay değiştirmeyi de düşünebilirsiniz. Hyperpro markasında motorunuza uygun yay bulabilirsiniz belki.MT07'nin 2021 modelini kullanıyorum sonradan takılan amörtisörler ülkemizde çok pahalı olduğundan dolayı ve MT07'nin amörtisör yumuşaklığından dolayı yeni şeyler denemeye çalışıyorum belki böyle daha konforlu sürebilirim diye . 80 Kiloyum ve arkaya benimle aynı kilolarda birisini alınca motosikleti kullanmak zülüm oluyor çünkü kasislerden geçerken 20yle geçsem bile motorun üstünde zıplıyoruz . Agresif bir sürüş stiline sahip değilim viraj otoban veya arada minik şehiriçi gazlamaları dışında gazlamam 60 70 tıntın giderim . Yabancı forumlarda herkes MT07'nin amörtisör yumuşaklığından rahatsız arkayı sertleştiren de var arkayı direkt değiştiren de var
Sadece yay almayı düşünüyordum motosikletimi ağır bakıma sokmuştum bu yüzden bütçem toparlanana kadar alamadım sonrasında zaten yurtdışında ki vergiler arttırıldoKilonuz ve sürüş tarzınıza göre komple amortisör değiştirmek yerine yay değiştirmeyi de düşünebilirsiniz. Hyperpro markasında motorunuza uygun yay bulabilirsiniz belki.
Ah be Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallahErtuğrul Hazinedar diye aratın, eğitimci beyfendi vefat etti bu haftasonu. Eminim çogunuz onun kadar iyi viraja girmiyrosunzudur. Bir virajda kaza yaptı. Siz siz olun normal yolda fazla yatmayın