merhaba arkadaslar yaklaşık 20 gün önce cbr 600 le yavas yavas 60 la viraj dönrken motoru yatırdım.sağ dirsek üstüne düştüm,dirseğimde olekranon tip 1 kırığı oluşmuş.ameliyat olalı 5 gun oluyor.sağ elin son iki parmağında duyu kaybı var.bu nezaman gecer ya da gecer mi?daha önce bunu yasayan arkadas ya da ortopedist varmıdır acaba beni bilgilendirebilecek???
arkadaşlar tekrar merhaba herkese,bu topiği yazdıktan yaklaşık 7 ay sonra tekrar yazıyorum.meydana gelen kazadan sonra ameliyatla dirseğime tel konulmuştuu ve 10 gün önce de o teli aldırdım ameliyatla,taksim ilkyardım hastanesinde görev yapan ortopedist doktorlara üzerimde emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.özellikle ibrahim sungur hocama çok teşekkür ediyorum.forumda yazdıgımın ertesi günü beni aydınlatmıştı.kazadan sonra onun yanına da uğramıştım,muayene etmişti beni fakat ilk ameliyatı taksimde oldugum için 2. ameliyatı da ilk halini gören doktora olmak istediğim için aynı hastanede ameliyat oldum.bu kaza ilk kazam dı fakat akıllandım mı tabiki hayırderler ya motosiklet akıl işi değil diye.fakat şöyle akıllandım,full korumalıklarımı tamamlıyorum birkaç eksiğim kaldı.marushin shivan dragon kask aldım.dizlik ve eldivenlerimi de aldım.motosiklet alıcam inşallah cbf 150 tarzı birşey düşünüyorum.ÇOK ÖNEMLİ UYARIMI DA YAŞAYAN BİRİ OLARAK YAPMAK İSTİYORUM.yaz geliyor arkadaşlar bakkala bile çıksanız motosiklette full koruma olmadan binmeyin LÜTFEN!!!!!!