gecmıs olsun benım tahmınıme gore ıyılesır ne hastalıklar ıyılestırılıyor bu onların yanında hıc bısey...merak etme duzelır tamamen.....
Öncelikle geçmiş olsun,. edy (Erdem) arkadaşımızın da bundan birkaç ay önce dirseği kırılmıştı, onda his kaybı oldu mu hatırlamıyorum. İstersen bir ÖM atıp sorabilirsin.
.bir kaç ay içinde yunuslara girecektim o da olmaz artık kırılmış dirsekle o görev ssıkıntı verecektir![]()
Gecmis olsun. Olecranon kırıkları genellikle 6 hafta ile 2 ay arası sorunsuz iyileşen kırıklardır. El 4. ve 5. parmakta uyuşma olması da hemen dirsek olecranon çıkıntısının iç komşuluğunda geçen Ulnar sinir adlı sinirin hasar gördüğünü gösterir. Büyük ihtimalle kontüzyon denilen sinirin kırık nedeniyle bası altında kalması ya da neuropraxia denilen sinirin gerilmesi nedeniyle oluşmuş olduğunu düşünüyorum. Şimdi sana tel numaramı veriyorum beni istediğin zaman arayabilirsin. Op.Dr.İbrahim Sungur.. 05324564077.. Benexol tb + Evon tb. ( B6, B12 ve E vitaminleri ) alman sinirin rejenerasyon yani kendini toparalama süresini hızlandırır.. 2 ay- 6 ay arası eski haline geleceğini düşünüyorum. Sinirde daha ciddi bir hasar olup olmadığını anlamak için de EMG (iğne ile sinirin hareket ettidiği kasların fonksiyonunun kontrol edilmesini sağlayan test) yapılabilir ama 3 ay sonra.. GEÇMİŞ OLSUN..
karıştırma orasını işini bildiği belli:mrgreen:öFFhiç bişi anlamadım doktor ya :mrgreen:
Arkadaşım sanada geçmiş olsun acil şifalar.. hep koruma tam koruma..
akadaşa geçmiş olsun diyorum..ama esas ortopedist arkadaşa duyarlılığından dolayı teşekkür etmek istiyorum..duygulandım.günümüzde hala bazı değerlerin kaybolmadığını görmek sevindirici hoşca kalınGecmis olsun. Olecranon kırıkları genellikle 6 hafta ile 2 ay arası sorunsuz iyileşen kırıklardır. El 4. ve 5. parmakta uyuşma olması da hemen dirsek olecranon çıkıntısının iç komşuluğunda geçen Ulnar sinir adlı sinirin hasar gördüğünü gösterir. Büyük ihtimalle kontüzyon denilen sinirin kırık nedeniyle bası altında kalması ya da neuropraxia denilen sinirin gerilmesi nedeniyle oluşmuş olduğunu düşünüyorum. Şimdi sana tel numaramı veriyorum beni istediğin zaman arayabilirsin. Op.Dr.İbrahim Sungur.. 05324564077.. Benexol tb + Evon tb. ( B6, B12 ve E vitaminleri ) alman sinirin rejenerasyon yani kendini toparalama süresini hızlandırır.. 2 ay- 6 ay arası eski haline geleceğini düşünüyorum. Sinirde daha ciddi bir hasar olup olmadığını anlamak için de EMG (iğne ile sinirin hareket ettidiği kasların fonksiyonunun kontrol edilmesini sağlayan test) yapılabilir ama 3 ay sonra.. GEÇMİŞ OLSUN..
bir kaç ay içinde yunuslara girecektim o da olmaz artık kırılmış dirsekle o görev ssıkıntı verecektir mutlaka ileride.![]()
Kazalarda yaralanmaların büyük oranda nedeni budur, gideceğim yer yakın, nasıl olsa birşey olmaz. Bu şekilde hayatını kaybeden bile var. NE olursa olsun, her zaman korumalarınızı giyin. Gerçekten cahillik etmişsin, geçmiş olsun arkadaşım!büyük cahillik ettik mont giymemekle gideceğim yer yakın dı giymemiştim ama siz sakın ihmal etmeyin![]()
Yahu mont felan hikaye işte 60 la giderken motoru yatırınca dirseğinin üstüne düşmemen için biraz çaba gösterseydin keşke düşmesinide öğrenmek gerekale:
Geçmiş olsun :rendeer: