!!!!arkadaşlar kaza geçirdim ve sağ dirseğim kırıldı acil yardım lütfen okuyunuz!!!

geçmiş olsun.dirseklikli bir mont olmadığından oldu diyorsun yani kaza değil mi?yanlış mı anlıyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım. fizik tedaviyi aman ihmal etme. iyice iyileş sonra bırak.
ben omzumun üstüne düşmüştüm. kupayı bile ağzıma götüremiyordum. mouse bile kullanmak canımı yakıyordu.
1 ay fizik tedavi verdiler. İlk hafta acıya dayanamayıp bi kaç gün ara verdim. hatta canımın ağrısına sinirlenip barfiks çekmeye çalışarak daha kötü hale geldim.
mecburen fizik tedaviye geri döndüm.3 hafta sonra iyileşir gibi olunca bıraktım.
ama bir ay kadar sonra omzun kilitlendi. hastahanede bağırta bağırta açtılar.

sonunda akıllandım ve fizik tedaviye devam ettim. %100 değil ama oldukça iyileştim. yedi ay kadar geçti şimdilik ama tahminim ilk sene sonunda artık bir şeyim kalmayacak.

doktorlar sana gereken bilgiyi vereceklerdir. lütfen ne diyorlarsa yap. kısa zamanda iyileş. tekrar geçmiş olsun

HRC

çok geçmiş olsun allah kimsenin başına motor kazası vermesin, tekerleme gibi olucak ama düşük cc ile başlayıp yükseltmek en sağlıklısı, ben cbr 125le başladım kazalarımda oldu, 2 sene kullandım, honda eğitim programlarına katıldım, s.memnununkinede gitmeyi düşünüyorum, şimdi 600f aldım ve motorumun tadını çıkarıyorum, herzaman full koruma mümkün mertebe, boy' da sağolsun 600f ile ilgili bir kaç ipucu verdi, cbr 125 ten sonra en iyi seçimlerden birini yaptığıma inanıyorum.

yaaa çok geçmiş olsun kardeşim nasıl oldu böyle bişey en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle heee bu arada bol bol paça çorbası ciddi ve çok önemli kırığın kaynamasında iyi geliyo hatta doktor bile tavsiye ediyo ben denedim ve faydalı oldu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cook gecmıs olsun,arkadaslar gerektıgınde hız yapıyoruz ama koruma ekıpmanlarımızı takalım.

geçmiş olsun ve umarım bayağı düzelmişsindir arkadaşlar yanlış görmüyorsam 27-08-2007 tarihli topıc :rendeer:

İnsanın nezaman düşeceği belli olmuyor o yüzden full korumalı dolaşmak lazım.

baya bi zaman geçti ama geçde olsa.
geçmiş olsun.
çok üzüldüm gerçekten, umarım bıran önce iyileşirsin öyle de olucaktır inşallah yeterkı dr.nun söyledıklerını iice uygula ve kendıne o arada çok daha ii bak.

merhaba arkadaslar yaklaşık 20 gün önce cbr 600 le yavas yavas 60 la viraj dönrken motoru yatırdım.sağ dirsek üstüne düştüm,dirseğimde olekranon tip 1 kırığı oluşmuş.ameliyat olalı 5 gun oluyor.sağ elin son iki parmağında duyu kaybı var.bu nezaman gecer ya da gecer mi?daha önce bunu yasayan arkadas ya da ortopedist varmıdır acaba beni bilgilendirebilecek???

arkadaşlar tekrar merhaba herkese,bu topiği yazdıktan yaklaşık 7 ay sonra tekrar yazıyorum.meydana gelen kazadan sonra ameliyatla dirseğime tel konulmuştuu ve 10 gün önce de o teli aldırdım ameliyatla,taksim ilkyardım hastanesinde görev yapan ortopedist doktorlara üzerimde emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.özellikle ibrahim sungur hocama çok teşekkür ediyorum.forumda yazdıgımın ertesi günü beni aydınlatmıştı.kazadan sonra onun yanına da uğramıştım,muayene etmişti beni fakat ilk ameliyatı taksimde oldugum için 2. ameliyatı da ilk halini gören doktora olmak istediğim için aynı hastanede ameliyat oldum.bu kaza ilk kazam dı fakat akıllandım mı tabiki hayır:) derler ya motosiklet akıl işi değil diye.fakat şöyle akıllandım,full korumalıklarımı tamamlıyorum birkaç eksiğim kaldı.marushin shivan dragon kask aldım.dizlik ve eldivenlerimi de aldım.motosiklet alıcam inşallah cbf 150 tarzı birşey düşünüyorum.ÇOK ÖNEMLİ UYARIMI DA YAŞAYAN BİRİ OLARAK YAPMAK İSTİYORUM.yaz geliyor arkadaşlar bakkala bile çıksanız motosiklette full koruma olmadan binmeyin LÜTFEN!!!!!!

Allah şifa versin zor be bu lanet hayat...yada motosiklete binerek biz kendi ipimizimi çekiyoruz...

Dostum Geçmiş Olsun ... gereken Cevabı Almıssın Sanıyorum ... :) Azcık Sabır Etmeli... Rahat Olmalısın.... Zor bi durum ama Yapacakta bişey Yok... Acil Şifalar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahın izniyle düzelir, biraz sabret, insan vucudu kendini yenileyebilen bir organizmadır, tabi çok ciddi hasarlar olmadığı sürece.

büyük geşmişolsun kardeşim,

İlk tedavi sonrasında parmaklarında duyu vardı değilmi?
duyu vardı diyorsan, duanı yine yap tavsiye edildiği gibi ama sen sen ol ve enkısa zamanda bir ortopediste müracaat et:wiinkk:

Tekrar geçmişolsun ve gelecekte daha kontrollü gir viraj denen ve genelde sonu görülemeyen yola:rendeer:

geçmiş olsun..... benim eşim doktor,ortopedist demişsin.uyuşukluk için o kırıklarla ilgilidir.snir sistemi bölümüne veya fizik tedavi uzmanına,nereye gideceğini revir doktorun veya seni ameliyat eden doktora bir yakınını yollayıp sordurursan doğru yapmış olursun.

kardeşim fizik tedavini yap üzrine düşmezsen ömrün boyunca çekersin benim de kolum dirseğin biraz üstünden kırılmıştı yaz tatilimi izmirde tepecik hastanesinde geçirmiştim iyikide gitmişim tedaviye yoksa sakat kalıcaktım geçmişolsun :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geç de olsa, önce geçmiş olsun, Allah tekrarını göstermesin diyorum.

Korumalar konusunda dersimi aldım ama diğer türlü "akıllanmadım" demişsin! Bence, önce sürüş tarzını gözden geçirip, bu konuda akıllanmaya çalış. Çünkü korumalar da bir yere kadar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar