http://cycle-ergo.com/ Bu siteden istediğin motorda nasıl duracağına bakabilirsin
:mrgreen: Şimdi senin güçlü olman boyunun iyi olması felan motoru sürmüyecek sürecek olan yeteneğin başlangıç için 250cc Geçmemeye bak he boyum uzun Enduro ancak sürebilirim diyorsan Onlarda 600cc ve üzeri Oluyor genelde Enduro alacam diyorsan bile önce bir 125,250cc al hiç yoksa bile kirala 1,2 hafta iyice bir vites nasıl atılır nasıl yokuşta kalkılır nasıl durulur bi tecrübe et hadi hakkında hayırlısı :king:MEHMET TURAN kardeşim, çok sağol müthiş bir site bu bilmiyodum. EREN ÖZER kardo, olabildiğince çok bilgi verip bana akıl vereceklerin daha kapsamlı düşünceleri oluşsun istedim. Sarışının adı, esmerin tadı kardo.
profesyoel sporcuysan Audi bmw hıc paran yoksa wolkswagen al bin burdaki arkadaşlar zevk içinmi motora biniyo sanıyosun ?
Dostum sana hayabusa gider derdim ama tecrüben ne durumda kendine güvenin var mı bilemedim
MEHMET TURAN kardeşim, çok sağol müthiş bir site bu bilmiyodum. EREN ÖZER kardo, olabildiğince çok bilgi verip bana akıl vereceklerin daha kapsamlı düşünceleri oluşsun istedim. Sarışının adı, esmerin tadı kardo.
DEĞERLİ ARKADAŞLAR SİZLERE BİR SORUM OLACAK.BENİM BOYUM 1,66 GT 250R ALMAK İSTİYORUM ACABA KULLANMADA SORUN YAŞARMIYIM SİZCE....SİZE GÖRE EN İDEAL BOY NEDİR?
Maşallah herkes uzun boydan muzdarip. Ben kısa boydan. Genime tüküreyim :cherry:.