profesyoel sporcuysan Audi bmw hıc paran yoksa wolkswagen al bin burdaki arkadaşlar zevk içinmi motora biniyo sanıyosun ?
şahsen zevk için motor alıcam, prof sporcu oldugumu belirtme nedenim artistlik yapmak değil, ss motorlarında kondüsyon ve kuvvet önemli ise akıl verecek arkadaşların bu bilgiye de sahip olması, ona göre yapması içindi.
21 yaşındayım 1.73 boyundayım 75 kiloyum 3. seviye wing çun ve 3 senedir boks yapıyorum.kapışak mı uzun adam
kardo kapışalım ben de 9 senedir amatör boksla uğraşıyorum (özellikle yazları) de siklet farkını napıcaz adil olmaz ki 25 kilo fark

basketbolda da olmaz, gel tavla falan atalım en iyisi.
Kondisyon ve kuvvet olarak ne düzeyde olduğunun konuyla ne alakası var, ben de 170 boyunda 70 kiloyum ve vücut geliştirme ile ilgileniyorum, eski futbolcuyum ne olacak şimdi? At zaptetmiyorsun altı üstü 250 cc motora bineceksin 150 50 kilo kız da olsan farketmez. O boyla da razing bakma bence, eğilemezsin. Başka uğraşlar ara
ss motorların üzerine yatıp kullandığın için, benim düşüncem biraz da kuvvetli kondisyonlu olman gerektiği gibiydi, hele 2 metreyken daha bi iki büklüm olacağım için daha önem kazanır diye düşünmüştüm. futbolcu vgci olmanın bana bi sıkıntısı yok, fiziki koşulları belirterek akıl danışmam daha mantıklı olur diye düşündüm, normal bir insanın çekeceği sıkıntının benimkinden farklı olması daha olası gibi geldi, tanıdığım 2 metrelik motorcu da yok.
Düzgün cevap veren arkadaşlar, hepinizin önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim. Ancak enduro vs. kullanmak istemediğimi belirtmek isterim, ss motorlar tek tercihim. cbr600f de güzel duruyo
ufuk ve takendy ve mehmetmumtaz kardolar sizin çektiklerinize ortak olmaya, dertlerinizden iki yudum almaya geldim, sağolun yorumlarınız için.