ARKADASLAR BOWLING YAPIYORUZ...8 OCAK CUMARTESİ AKSAMI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aa ne alaka...üstüne alınma derim Qerem... :bounce: herkes birdir eskisi yenisi yok aslında..sürekli katılanlar (1,5 yıldan beri) kastedilen...yeni üyelere de yer var hem de herzaman.. :thumright:

boy inşallah görüşürüz bu hafta sonu kardeş bakalım motoru daha satamadım bi satim ondan sonra alacaz bişilerde bakalım...

teşekkür ederim peril :queen: ama yarın sabah çanakkaleye gidiyorum bir dahaki sefere :thumright:

eve geç döndüüm ve taa fulyada oturduğum için gelemedim.. bir dahaki sefere görüşmek üzere..

boy

Dağınık bir buluşma oldu. Bowling oynayamadık. Bir dahaki sefere akşam değil gündüz buluşup birşeyler yapalım ve herkes motorla gelsin. Motoru olmayanlar motorluların arkasına binsin.

ben d göremedim son buluşma resimlerini :pr:

boy, yanlış yazmışsın, bowling oynayamadın :sunny: gerçi ben d çok oynayabildim sayılmaz :cherry:

olm bi buluşmayı organize edemediniz :cherry: :cherry:
Bak geçen seferkine onca yağmura rağmen toplandık, eee kim düzlenledi tabe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

resimleri bekliyoruz arkadaşlar..bowlingi geç oynadık öz oynadık yahu..şu şirket bowling turnuvalarından bıktım valla ne zaman haftasonu gitsem karşılaşıyorum bu tarz şeyle o gün bize de denk geldi :pale:
neyse ki sonradan bu stresi attık , valla mekan fena değilde müzikler süperdi iyerimde duramıcaktım nerdeyse... :farao:
ee artık bi sonraki buluşmada sinemaya falan gidelim değişiklik olsun :thumright:

Bizde buluştuk :mrgreen: :mrgreen:
kaçırdınız ama yemekleri ben ısmarladım he he eh
:mrgreen: :mrgreen:

wayyy bizden ayrı gayrı buluşmak ha :pl:

ne yapm ben sizi şimdi :king:

invent ula bi yemek ısmaladın ahanda forumada yazdın tama artıkın dilinden kurtulamayız. tü sana be tüüüü :king: :king:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar