ARKADASLAR BOWLING YAPIYORUZ...8 OCAK CUMARTESİ AKSAMI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu alternatif buluşmada resimler değil mi ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabi aynı iki ayrı yerde iki ayrı grup buluşunca ortaya iki ayrı albüm yansırrr..o kadar aradık atlayın gelin diye adamlarda tık yok kardeşim :cherry:

neyse bunlar sizinkiler fena değil hai , biz de istiyoruuuzzzzzzzz ..NERDESİN ÇAĞRIIIII :pr:

Erhan bu alternatif buluşma yapanları at siteden. hem buluşmaya gelme hem başka yerde buluşma yap ohh :farao:

ahbe kardeşim size o kadar dedik yerinizde dursaydınız gelecektik.. ama yok öle ayağımda kundura sırdımda kürk ile binmem motora falan yani daha maltepelere kadar... sizede biz dedik bizim yanımıza gelin buradada bowling var ama dinleyen kim anlayan kim öle konuşun siz... oh iyi dimi böle.

yine en son ben yazıyorum...invent taslar geldi ama neyse.. biz baya bi eglendik..gerci bowlingte erhan bi ara heveslendi ama nafile sonuc belliydi :) cigdem mekan felan guzeldi bence havaalr bozmaya baslamısken bayramda da yapalım derim biseyler..

yapalım arkadaşlar bi bowling daha orada .. :farao: zevkli oluyo valla :thumright:

Skullhunter' Alıntı:
Bu alternatif buluşmada resimler değil mi ?
aaaa, bu gerçek buluşmaydı bee :mrgreen: :mrgreen:

danger0' Alıntı:
Erhan bu alternatif buluşma yapanları at siteden. hem buluşmaya gelme hem başka yerde buluşma yap ohh :farao:
:joker: :joker: :joker: :joker: :joker: :joker:

zevkli oluyo di mi çiğdem hatta gebzeye filan da gidelim bi ara malum ben maslaktan geliorum, oraya kdr geldikten sora gebzeye de gelirim yani :farao:

bekleyin dedik ya finallerim var die nerde fotolar filan yazmayın öle, erhana gitmio msnden resimler, tek tek koymak da biras kasıyo, bi ara cdye çekip 3 buluşma resimlerini toptan vericem erhana koyar o :sunny:

oooo oldu gözlerim doldu :cherry:

valla bana yakın olması elbette güzel ama unutmayalım ki yazın bizde o kadar yollar tepip karşılara geliyduk yani :bounce:

sonuçta istanbul büyük bir yer..gezmek dolaşmak istiyorsak bazı zorluklara da katlanmalıyız... :thumright:

nede bu resimlerr cagrıııı :cherry: final felan kalamdı seyirci bile dagıldı finalden sonra uheuhe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar