ARKADASLAR BOWLING YAPIYORUZ...8 OCAK CUMARTESİ AKSAMI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu cumartesi aksamı herkesi bowling macına bekliyoruz..
YER : Kadıköy CARREFOUR.. (En üst kat yemek salonunda)
SAAT : 19:30

Motorlu / Motorsuz / Arabalı herkesi bekliyoruz.. Yeni katılan arkadaslarıda aramızda gormek istiyoruz.. İcinde motosiklet tutkusu olan herkes davetlidir.. ( Tırtlarda gelir heralde :queen: )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okdir , diğer açtığım topicte de belirttim.. :bounce:

Tepe de buluşuyoruz o zaman..Haydi millett döktürelimm:)) :thumright:

Motorlu / Motorsuz / Arabalı herkesi bekliyoruz.. Yeni katılan arkadaslarıda aramızda gormek istiyoruz.. İcinde motosiklet tutkusu olan herkes davetlidir.. ( Tırtlarda gelir heralde :) )

Yeni üyeyim ama tırt olmak hoşuma gitmedi :) ki hafta sonu şehir dışındayım yoksa inadına gelebilirdim :p
size iyi eğlenceler ....

:joker: ya yapmayın ya..kaçırdık desenize makarayı.bi iş için edirnedeyim.inşallah erken biterde uçarım oraya.byezz

ok bi aksilik çıkmazsa (her zaman pay bırakmak lazım), ctesi görüşürüz.. (gerçi profilo da süper fikirdi ama neyse artık, bir dahakine)

boy

Uzun bir süreden sonra herkese tekrar merhaba :farao:

Uzun süre dediysek bayağı olmuş hani. Bugün Carrefour'da Bandit'i görmemiş olsam foruma dönüş yapamayacaktım herhalde. Çünkü iş yoğunluğundan hayatımdaki herşeyi unuttuğum gibi forumu da unuttum :joker: Ama inanın bana arkadaşlar çoooook yoğundum ve çok yorgunum. Günde minimum 16 saat bilgisayar ekranına bakmaktan, bakmak haricinde binlerce satır kod yazmaktan zihinsel olarak göçmüş bulunmaktayım. Artık sağlığım da teklemeye başladı, sağ gözüm 10 gündür seğiriyor yorgunluktan. Yaz gelse de bol bol motora binsek sizinle. Sizinle diyorum çünkü ben kışın da biniyorum biliyorsunuz. Bandit de biniyormuş. Bundan birkaç ay kadar önce Erhan'ı (ER-5) köprüde görmüştüm. Yazın motorla Bodrum yapıp geldikten sonra tüm gün binmedim hiç. İşe gidip geliyorum genelde. Kırmızı kız motoru kullanan bir arkadaş vardı aramızda. Aloooo buralarda mısın sen bakim? Hani gözün benim motordaydı hep. Bu yaz sonu satıyorum, hala cillop gibi motor haaa, ona göre. Kışın da fuardan sıfır 1000RR almayı düşünüyorum.

Yaz olsun bol bol organizasyon yapalım. Bowling olayına gelince... Gelmeye çalışacağım. Birkaç tanıdık yüzü göreyim istiyorum. Tabi tanıdıklardan gelen olursa. Şubat gibi iş yoğunluğu azalacak. Foruma daha çok vakit ayracağım. Görüşmek üzere... :rendeer:

D'alessandro;

problem değil.aramızda olmandan mutluluk duyarız.. :thumright: bu işin tutkusu olması güzel sende..gerisini düşünme :cyclopsani:

boy

Uğramayalı üye sayısı bayağı artmış. Yeni üyeler var. Herkes buluşmalara geliyor mu yoksa eski ekip mi buluşuyor hep?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Uğramayalı üye sayısı bayağı artmış. Yeni üyeler var. Herkes buluşmalara geliyor mu yoksa eski ekip mi buluşuyor hep?

korkma yabancı yok gel sen :)

ben de ben de ben de, özledim ya umarım hava kuru olur da gelirim motorla, murrat hiç bişi söleme şeker misin eriyo musun filan gibilerden, monttan çamur örtüsünü çıkarana kadar canım çıktı, çıkmam bi daha yağmurda :sunny:

D'alessandro; ben d yeni 18 oldum, gel de yaş ortalamasını düşürelim biras :thumleft:

la boy sen genemi hortladın la yok kardeş ben senin moturu almıyım sen kışında kullanıyorsunya senin motor olmuştur su motoru :jocolor: :king:
arkadaşlar beni alan olursa gelirim ancak, yoksa otobüs falan hikaye olur bakalım bir iki kişi var kandırabilirsem gelirim tabi bu arada pınarda yok hani ikinci en iyi olarak alayım sizi bir elime bowling te . :cherry: :cherry:

boy

@safrane
monttan çamur örtüsünü çıkarana kadar canım çıktı, çıkmam bi daha yağmurda
Walla haklısın, ben kışın da biniyorum ama hem kask hem mont hem de motoru temizlemekten bıktım. İstanbul yolları felaket pis. Üstün başın çamur oluyor yağmur yağdığında.

@leto
la boy sen genemi hortladın la yok kardeş ben senin moturu almıyım sen kışında kullanıyorsunya senin motor olmuştur su motoru
Hortladık yaa. İşler güçler azalmaya başladı hemen atladım foruma. Havalar ısınınca daha sık beraber oluruz. Artık hatun haftasonu da çalışmıyor, beraber geliriz. Motor konusuna gelince... Walla sen bilin... Motor hala cillop gibi, kazası belası yok. Kız gibi de bakıyorum, bilirsin titizimdir. Hem motoru da açtık (265km/h) :jocolor: Sağlam gidiyor alet. Ben satarken yine sana haber vereyim de sen yine de alma. Bu arada ne o motoru sattın mı? Kız motoru diye çok mu üstüne geldik? Hehehehhee :bounce: Neden motorla gelmiyorsun haftasonu?

tamam kardeşim gelmiyorum :tongue: siz eski arkadaşlar eğlenin .. :joker: ....
iyi eğlenceler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar