Arkadaşlar bende aracımı yeniledim

Hasarın rakamsal boyutunu bilmiyorum,

:

Hasarın rakamsal boyutunu yiyim yavrım sana bişey olmasın...:rendeer:tuzun kuru belli...kesin 5-10 tane tükan daireden kira alıyosun...sana bişiy olmaz vatan bölünmez...Allah daha çok versin...ama atalarımız der ki...Hızlı giden atın poku seyrek düşermiş..:p

kendine tikat et....ok yoluna gitme araba motor sevdasına...:pvalla iki satır rahmet dilerim hayatıma bakarım...çok üzülmem...iyi çocuksun severim...:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla abi bende onu diyorum, benim motosiklet kazası yapmam gerekmiyormuydu:silent:

Super Moderator
Önce güle güle kullan, sonra geçmiş olsun.:rendeer:
...ya da önce bir geçmiş olsun, sonra güle güle kullan.
Sonuç olarak hem geçmiş olsun hem güle güle kullan işte...

Bu arada Görkem'in hasar-üzüntü teorisi geldi de aklıma, yazık olmuş gencecik Nitro'ya...:cherry::p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teşekkür ederim Olcan :)

Görkem'in bi karma felsefesi eksikti zaten:p

Neymişki bu hasar-üzüntü felsefesi:silent:

.
romantik161mutluluk8zk7ux6.jpg

Metehan abi, bu poster değil demi gerçekten senin kızın:silent:

Bu ne muhteşem bir şey, Allah nazardan saklasın, şöyle bir evladım olsun dünyalar feda olsun, çok şanslısın çooook.:cat:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu akşam arabamı servisten aldım.:cherry:

Ellerinde olmayan parçaları şişirme yapıp takmışlar, üç günde bu görüntüye kavuşmasına çok sevindim, parçalar geldikten sonra tekrar ameliyata alıncakmış.:p

Gelirken benzinlikte bir iki de resmini çektim;

dsc02507eu0.jpg

dsc02509ov9.jpg

dsc02510ge1.jpg

Super Moderator
Adettendir fotoğraf görülünce şurası yamuk, burası kopuk denir diyeceğim de, bu saatten sonra yemiyor pek...:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Adettendir fotoğraf görülünce şurası yamuk, burası kopuk denir diyeceğim de, bu saatten sonra yemiyor pek...:p

Sol arka taraf yamuk zaten şuan ama pek belli olmuyor.:cherry:

Çabuk değişebilcek kısımlar değişmiş, zaman isteyen kısımları makyajlamışlar vs.

Yani gerçekten yamuk:p

Tırcılar haricine kızmıyorum, herşeyi yazabilirsiniz serbest:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yok abi bunda da sorento tipi var, hatun arabası gibim, fazla yuvarlak:p

Ben böyle kamyonumsu ve nazaran ucuz bir şey arıyodum, aslında hummer'a sarıcaktım da benzinli motoru duyunca yusufçuh kuşu oldum.:p

En sonunda hummer'a da tüp taktılar diye haber olcama efendi efendi şu dizel kamyonumsuyu alayım dedim.:p

Yok abi bunda da sorento tipi var, hatun arabası gibim, fazla yuvarlak:p

Ben böyle kamyonumsu ve nazaran ucuz bir şey arıyodum, aslında hummer'a sarıcaktım da benzinli motoru duyunca yusufçuh kuşu oldum.:p

En sonunda hummer'a da tüp taktılar diye haber olcama efendi efendi şu dizel kamyonumsuyu alayım dedim.:p

tamam abicim haklısın...aslında binmen gereken SUV Lada Nıva 4*4...:queen:anladığın kadarı bu model kankü...:pbide çelik cant yaparsın...dum tıs tıs...takılırsın...Allah kimine para verir kimine zevk...ikisi bir arada asla olmaz...:p2 ay sabret kankü...sadece 2 ay...Gökşenlere sipariş verildi...SUV gör...

abi çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.

hikayeye bak ya çok ilginç, topiğin ilk sayfasına bakıp direk hayırlı olsun deseydim, şimdiye kazaya hayırlı olsun demiş gibi ciddi bi gaf yapacaktım, matruşka gibi topik her sayfada boyut atlıyo,

şimdi ne desem bilmemki, (zaten dünde bi arkadaşımın oğlu olmuş görmeye gidince hayırlı olsun dedim) bu durumda da ne deneceğini de bilmiyom,

hayırlı geçmişler olsun, güle güle bin ama bi daha bindirmesinler , ....

aye yanıyo muş kamyonun alef alef walla :) arka cama büyük bi nazarlık
yaptır artık.....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Çok teşekkürler dostum.:)

hikayeye bak ya çok ilginç, topiğin ilk sayfasına bakıp direk hayırlı olsun deseydim, şimdiye kazaya hayırlı olsun demiş gibi ciddi bi gaf yapacaktım, matruşka gibi topik her sayfada boyut atlıyo,

şimdi ne desem bilmemki, (zaten dünde bi arkadaşımın oğlu olmuş görmeye gidince hayırlı olsun dedim) bu durumda da ne deneceğini de bilmiyom,

hayırlı geçmişler olsun, güle güle bin ama bi daha bindirmesinler , ....

Aslında güzel bir noktaya değinmişsin, genellikle konularda son mesaja bakıp sonrasında mesaj yazıyoruz, bu hem özeleştiri hemde eleştiri.

Böylece konu amacından git gide sapıyor.

Bir konuya ilk kez yazıcaksak ve öncesinde çok mesaj atılmışsa, hızlıca da olsa bir gözden geçirmemiz çok faydalı.

Hayırlı çok teşekkürler.:p

yaptır artık.....

sen yolla bi plastik nazarlık pavlükeden...:p

tüm adamlarım burda he...:bounce:

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mete_han(polat salamdar), aYe(memati)+, tigermbz(halo ağa)+, cartman(Güllü erhan)+
:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaptır artık.....

Valla her yeri nazarlık doldu, geçen gecede oturduğum sitenin güvenliğiyle tartıştım, o da sağolsun ben uyurken sağ arka çamurluğu ve stop lambasını bir güzel çizmiş.

Pes ettim artık, yıkatıp bakmak bile istemiyorum.:)

mete_han(polat salamdar), aYe(memati)+, tigermbz(halo ağa)+, cartman(Güllü erhan)+

Abi hastayım sana :queen::queen::queen:

Bu arada dizide tip olarak en çok mematiyi severin, bu perşembe tophanede aynı yere gel, sen ben memati beraber izleyelim diziyi, ne dersin?

Hem bir iki kafaya sıkma numarası öğrenirsin daarcığın pörtler:p

Son düzenleme:

mete senden anca nevzatın sağdan darbe almışı olur :) ehe ehe.....

aye cim sende o güvenlik arkadaşa bikaç nazarlık yapsaydın yaw....kestane gibin çiziverseydin inceciktennnn

Valla her yeri nazarlık doldu, geçen gecede oturduğum sitenin güvenliğiyle tartıştım, o da sağolsun ben uyurken sağ arka çamurluğu ve stop lambasını bir güzel çizmiş.

Pes ettim artık, yıkatıp bakmak bile istemiyorum.:)

Abi hastayım sana :queen::queen::queen:

Bu arada dizide tip olarak en çok mematiyi severin, bu perşembe tophanede aynı yere gel, sen ben memati beraber izleyelim diziyi, ne dersin?

Hem bir iki kafaya sıkma numarası öğrenirsin daarcığın pörtler:p

Abi evimde sıcacık izlemek varken psikopatmıyım fetişistmiyim ya ben dışarıda izleyim...sağol davetin için...sen bana gel desem sallarmısın bilmem...:wiinkk:

bide hayatında silah gördü,nmü allsen...M-1 Piyade tüfengi görmüşündür sadece asker ocağında acemiyken...barut kokusuda bilmezsin...nası amonyak kokar bilinmi...yoh...peki oda içinde hiç patlattmı 2 gün sağır gezdinmi...yoh...:p

ama sıkarsınız...limon veya turp değil bu silah...:cherry:

bende bekçiyken çok yaptım o şerrefsizliği...ama bu kadar ucuz şerefsizlikl yapmazdım...sadece cam sileceğinin fitilini sökerdim...bu yeterdi bizim Işık Lisesinin hocalarına...:p

mete senden anca nevzatın sağdan darbe almışı olur :) ehe ehe.....

aye cim sende o güvenlik arkadaşa bikaç nazarlık yapsaydın yaw....kestane gibin çiziverseydin inceciktennnn

Nevzatada hastayım...az salak az öküz bi oğlan...ama iyi çocuk benim gibi...:cherry:kalbi temiz...

kalp mi sen mi? aman Allahım neler duyom anca senden olsa olsa
Feridun Karakaya (Cilalı İbo) olurdu ehe ehee
3138.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@Cartman

Allahından bulsun, onlamı uğraşıcam, bazen bir şeylerin üstüne gitmek işleri içinden çıkılmaz hale getirir, bazen susmak kazanmaktır, Allah'a havale ettim ben onu.

Metehan abi ne silahı yav, bayramda bakkaldan çatapat alırıs, bayram çocuğu kılığında ciuuvv ciuuuvvv oynarız, yeter bize:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar