Arkadaşlar bende aracımı yeniledim

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi o Lombarghını Dıablo 34 LS 725 ise ben onu tanıyom...kendileri biraz patronum olurda...galiba bende sürdüm...:prengi Yeşil 98 Lombardini Pancar Motorlu bi araba...:cherry:

Yok bizimkisi 07 belkide 08 model siyahtı, dehşetülmanyak bişeydi ama gidemiyor işte:queen:

yok be ..öyle ahım şahım bir araba da değil..ama aldık bir kere..ayda yılda bir lazım oluyor.. dağa bayıra sürüyoruz...diğer 360 gün kambur oluyor bana şehir içinde.. aslında ben sevmem büyük araba ama heves ettik işte..

töbe..bir daha 1400 cc üstü almam.. artık sütlacı üfleyerek yiyoz..( yoks muhallebi miidi?)

cc hikaye abi, aracı dizel alıcan, yakıta bayılmıycan satarkende rahat edicen, dizel aracı 30 yaşında olsa bile havada kapıyor millet.

başlık parası da isterim hem
önce tartalım oğa göre; paraya para demezük :queen:

Ne parası baba metehan açsa açsa masraf açar:p

Son düzenleme:
Dizelin dediğin gibi ölüsü bile satılıyo...Sat diyolar ama satmam babocan.Bulmuşum bi dizel ucuz yollu..Tıngır mıngır gidiyoruz.Turbosu da ayrı bi zevk tabi..

problem yaratmadıkça her dizel güzeldir diyorsunuz yani...

peki problem yaratan dizeller hakkında ne düşünüyorsunuz? kıyaslar mısınız benzinli ile?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
problem yaratmadıkça her dizel güzeldir diyorsunuz yani...

peki problem yaratan dizeller hakkında ne düşünüyorsunuz? kıyaslar mısınız benzinli ile?

Abi gavurun malı gibi kullanmazsan hiç bir şey olmaz.

Ayrıca eskisi gibi değil, ortalık dizel araç ve ustası dolu neredeyse aynı paralara tamir oluyorlar.

Gergerli abi daha güzel bir dizel alıcaksan eldeki dizeli anca o zaman sat.:cat:

Bak orası da ayrı bi güzellik tabi abicim...:p

aYe valla satsamda dedğin gibi bi dizel alırdım..Bi ara nette aradım kafama göre bi tane pardon bütçeye uygun bulanadım.Vazgeçtim..Bildiğin var mı...

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bak orası da ayrı bi güzellik tabi abicim...:p

aYe valla satsamda dedğin gibi bi dizel alırdım..Bi ara nette aradım kafama göre bi tane pardon bütçeye uygun bulanadım.Vazgeçtim..Bildiğin var mı...

Bütçe ne kadar ki abi:silent:

Valla 15- 17 arası işte memur işiyani...:p

Muraaaatttttt.::alkiis::::alkiis::::alkiis::...Yok abicim.:silent:..Parayı duyan kaçıyı bugün..::lolabove::lolabove

Son düzenleme:
Kilometrede 20kuruş civarı yakıyor, malum dizel araç.

Çok teşekkür ederim.:rendeer:

bunun birde sehir icin var,agresif kullanimi var,uzerine yazin klimasi var.sabit 20 ykr olsa cok ii ama zaman zaman inanamayacagin rakamlara cikcak.ama o kadarda yaksin canim dimi ? herseyin bi bedeli vardir,tabii gucunde :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Muraaaatttttt.::alkiis::::alkiis::::alkiis::...Yok abicim.:silent:..Parayı duyan kaçıyı bugün..::lolabove::lolabove

Bunu aklıma not aldım abi, bu rakama yakın temiz satılık dizel denk geldiğinde sana haber vericem.:)

bunun birde sehir icin var,agresif kullanimi var,uzerine yazin klimasi var.sabit 20 ykr olsa cok ii ama zaman zaman inanamayacagin rakamlara cikcak.ama o kadarda yaksin canim dimi ? herseyin bi bedeli vardir,tabii gucunde :)

Bu şehir içi klimasız agresif kullanım harcaması, şehir dışını kısmetse bayramda deniycem:cherry:

abi memur adamsın..garanti 0 araba almanı öneririm...İstanbılda herkesde bu var...DACIA LOGAN...aslında Renault Romanya pavlükelerinde üretiliyor...ama çok sağlam şasi ve donanımı var...Burda ALBEA dan sonra taksicilerde bunu görebilirsin...konforsa ideal konfor...sağlamlıksa sağlamlık...şiddetle tavsiye ederim...2.elde zararın yok...Anadoluda ise Reno torosun yerine göz dikmiş bir aday...talep fazla mal yetiştirilemiyo...benden söylemesi...steyjın alırsan çoluk çocuk mis gibi gezersin...

http://www.car-tr.com/test/dacialoganmcv.php

21500 e alınır bu araba...

http://www.dacia.com.tr/pages/modules/models/price_list.asp?navID=19&modelID=1

murat abi araba arıyorsun heralde

bitane fiat punto satılık var burda ama çok para diyeceksindwe abi arabada yok yok yani araba puntoluktan çıktı ferrariyi andırıyor fiyatı 35.000 ytl tek kapı düşünürsen ayrıntılarını yazarım

Yok okaycım..Arabamdan memnunum..Bakma sen metenin gazına geldik işte..Yoksa arabam turbodizel..Hemide dizel-güzel..:p

arkadaşımıza oncelikle hayırlı olsun soonrada geçmiş olsun diyorum kısmet :pale:

ula mete burayadamı girdi bide kaale alıyorsunuz adamı yaw o banda önce kedine bi ekran kartı alsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar