Arkadaşlar bende aracımı yeniledim

@Cartman

Allahından bulsun, onlamı uğraşıcam, bazen bir şeylerin üstüne gitmek işleri içinden çıkılmaz hale getirir, bazen susmak kazanmaktır, Allah'a havale ettim ben onu.

Metehan abi ne silahı yav, bayramda bakkaldan çatapat alırıs, bayram çocuğu kılığında ciuuvv ciuuuvvv oynarız, yeter bize:p

aga sen çatapat almazsın yaw. gider onun imalathanesini alır.parayla adam tutar onlara patlatırrırsın ....ben bilmem mi yaw?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aga sen çatapat almazsın yaw. gider onun imalathanesini alır.parayla adam tutar onlara patlatırrırsın ....ben bilmem mi yaw?

Kanka araç siyah değil kırmızı ne agası, bende senin gibi imalatçıyım, tırtım ben tırtt.

Silah görsem magnum dondurması sanarım, arkadaşlarım top oynarken ben bebek isterdim :queen:

Kanka araç siyah değil kırmızı ne agası, bende senin gibi imalatçıyım, tırtım ben tırtt.

Silah görsem magnum dondurması sanarım, arkadaşlarım top oynarken ben bebek isterdim :queen:

seyfo dayı hesabı seninki mekan belli olsun yanii....yoksam ne ihtiyacın var senin calışmaya :)

Moderatör (forrap)
Aye,servisten çıkardıktan sonra fotoğrafları ilk eklediğin gün gördüm forumda ama mesaj yazamadım(başka bi pc den baktım,giriş yapmaya üşendim açıkcası :)Daha sonra yazarım dedim,unuttum).

Araç gayet güzel duruyor nazar değmesin(gerçi daha ne kadar değebilir o da ayrı konu ama :)).
Geçmiş olsun tekrar,Allah kazasız (bundan sonra) belasız binmeyi nasip etsin:cat:

kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...

göz nazar değmesin diye babam her yeni araba için kan akıtılması gerektiğini söyler (ben pek inanmasamda)... umarım son olur... canınıza gelmesin...
:rendeer:

dip not : açtığın konuda nazar ve göz üzerine olası "var mıdır, yok mudur" tartşımaları başatabilecek bir yazı yazdığım için kusura bakmazsın umarım...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aye,servisten çıkardıktan sonra fotoğrafları ilk eklediğin gün gördüm forumda ama mesaj yazamadım(başka bi pc den baktım,giriş yapmaya üşendim açıkcası :)Daha sonra yazarım dedim,unuttum).

Araç gayet güzel duruyor nazar değmesin(gerçi daha ne kadar değebilir o da ayrı konu ama :)).
Geçmiş olsun tekrar,Allah kazasız (bundan sonra) belasız binmeyi nasip etsin:cat:

Çok teşekkürler sayın moderatörüm:)

kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...

göz nazar değmesin diye babam her yeni araba için kan akıtılması gerektiğini söyler (ben pek inanmasamda)... umarım son olur... canınıza gelmesin...
:rendeer:

dip not : açtığın konuda nazar ve göz üzerine olası "var mıdır, yok mudur" tartşımaları başatabilecek bir yazı yazdığım için kusura bakmazsın umarım...

Çok teşekkürler dostum, tartışmaya bile gerek yok kesinlikle nazar diye bir şey var.:cherry:

Yıllardır arabayla kaza yapmıyorum, ve bu çok komik bir kazaydı.:silent:

Motosikleti aldığımda da böyle oldu, Allah'a şükür 8000km ye geldim ciddi bir kazam yok.

Biri dün akşam olmak üzere 2 kere otomobil sürücüsünden kaynaklanan hata ile bana vurdular yere bile düşmedim.

Ama xxx birinin önünde 5-10km hızla giderken bomboş yolda düştüm ve sağ ayaklık kırıldı, çok komik bir düşmeydi, nazar dışında bir açıklaması bence yok.:)

Son düzenleme:
yanlış anlaşılmak kötü... ben "nazar yoktur" değilde nazar için kan akıtmayı doğru değil demek istemiştim......

son günlerde böyle talihsizlikler yaşıyorsan bir kurşun döktür ..ona inanrım bak.. :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yanlış anlaşılmak kötü... ben "nazar yoktur" değilde nazar için kan akıtmayı doğru değil demek istemiştim......

son günlerde böyle talihsizlikler yaşıyorsan bir kurşun döktür ..ona inanrım bak.. :p

Kurşun kullanımı avrupa birliğinde yasaklandı, PbFree LeadFree gibi ibareleri olmayan malları kapılarından içeri sokmuyorlar.:p

Kalay, altın gümüş karışımı döktürmek lazım, o da kandan çok tutar:p

Guzel makina,Allah nazardan saklasin.
ama cok yakar o be,hele gene benim gibi devirli arac kullanirsan supurur depoyu.
ve kirmizi cok tatli duruyo bu aracta.zevkin guzelmis
Kazasiz Surusler:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Guzel makina,Allah nazardan saklasin.
ama cok yakar o be,hele gene benim gibi devirli arac kullanirsan supurur depoyu.
ve kirmizi cok tatli duruyo bu aracta.zevkin guzelmis
Kazasiz Surusler:cat:

Kilometrede 20kuruş civarı yakıyor, malum dizel araç.

Çok teşekkür ederim.:rendeer:

@Sato8

Merhabaynnn:queen:

Kilometrede 20kuruş civarı yakıyor, malum dizel araç.

Çok teşekkür ederim.:rendeer:

@Sato8

Merhabaynnn:queen:
Murat dizel çok yakıyo yaw..Benim ki 130kuruş felan..Ama doğru ya seninki 2700 küsür cc yaw.Unutmuşum..
Hııı..Dizel deyince....
Dizel ve güzel hastalığı mıdır nedir..Murat'larda olurmuş bu hastalık..:silent:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Murat dizel çok yakıyo yaw..Benim ki 130kuruş felan..Ama doğru ya seninki 2700 küsür cc yaw.Unutmuşum..
Hııı..Dizel deyince....
Dizel ve güzel hastalığı mıdır nedir..Murat'larda olurmuş bu hastalık..:silent:

Abi aklın yolu bir işte, parayı yolda bulmuyoruz ki, daha önce benzinli Honda CRV vardı, ona her ay verdiğim benzin parasıyla kredi ödesem bu aracı alırdım.

Bayii ilk 4 depo çok yakacağını söyledi, sonra yakıt biraz daha düşermiş.

valla sattıracaksınız aracımı..dizel alıcam bende.. çevre bilinci, kurşunsuz benzin tamamda, bir yere kadar. ...

300 - 350 arası yakıyo şehir içinde..:pale:

Dostum durduğun hata, benzinli araba akıl işi değil, bazıları güç hız vs. diyor e öyleyse al bir SS dizel fiyatına gücün dibini bul, en son 1000RR'la bağdat caddesinde bir lamborghini diablo'nun dünyasını başına yıkmıştım.:queen:

valla sattıracaksınız aracımı..dizel alıcam bende.. çevre bilinci, kurşunsuz benzin tamamda, bir yere kadar. ...

300 - 350 arası yakıyo şehir içinde..:pale:
O ne abim yaw 300..Aman yarabim..2 sene önce doğan vardı bende..Benzinciyle akraba olmuştum yaw..Hanım arayıp ''benim bey orda mı?'' diye sorar olmuştu..Tüp taktırdık ucuza yolculuk diye..Bu seferde tamirci-tüpçü-benzinci 3'lüsünün arasında cebelleşmeye başladık.Allah'tan dizel aşkımı gördüm..Dizel-güzel aldık..NO PROBLEM...:cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aye can araba hayırlı olsun, bundan sonra kazan olmaz inşAllah
kutu gibi, pembe panjurları ve bahçesi olsa meteyi sana verirdim

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O ne abim yaw 300..Aman yarabim..2 sene önce doğan vardı bende..Benzinciyle akraba olmuştum yaw..Hanım arayıp ''benim bey orda mı?'' diye sorar olmuştu..Tüp taktırdık ucuza yolculuk diye..Bu seferde tamirci-tüpçü-benzinci 3'lüsünün arasında cebelleşmeye başladık.Allah'tan dizel aşkımı gördüm..Dizel-güzel aldık..NO PROBLEM...:cherry:

Gaz alana bol bol da hava ve su basıyorlar, pekte öyle avantajı kalmadı gaz işinin, en güzeli dizel...

aye can araba hayırlı olsun, bundan sonra kazan olmaz inşAllah
kutu gibi, pembe panjurları ve bahçesi olsa meteyi sana verirdim

Çok teşekkürler dostum:)

Mete çok yakar abi, bana az yakan bişi ver:p

Dostum durduğun hata, benzinli araba akıl işi değil, bazıları güç hız vs. diyor e öyleyse al bir SS dizel fiyatına gücün dibini bul, en son 1000RR'la bağdat caddesinde bir lamborghini diablo'nun dünyasını başına yıkmıştım.:queen:

abi o Lombarghını Dıablo 34 LS 725 ise ben onu tanıyom...kendileri biraz patronum olurda...galiba bende sürdüm...:prengi Yeşil 98 Lombardini Pancar Motorlu bi araba...:cherry:

yok be ..öyle ahım şahım bir araba da değil..ama aldık bir kere..ayda yılda bir lazım oluyor.. dağa bayıra sürüyoruz...diğer 360 gün kambur oluyor bana şehir içinde.. aslında ben sevmem büyük araba ama heves ettik işte..

töbe..bir daha 1400 cc üstü almam.. artık sütlacı üfleyerek yiyoz..( yoks muhallebi miidi?)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar