Ya devrem..Aysonu geldimi borçlar aklıma geliyo..O zamanda bırak hele arabayı..Kapa darabayı diyom..Biliyosun ki maaş dediğin belli..Nede olsa devreyiz..haborvv...ula sağlam dedikodum yapılmış...
Gergerli abi sana iyilik yaramıyo...
Pinar Çedar sen arabadan anlamazsın şekerim...
bbaday bensizde yapamıyon he...
AYE varsa ben yokum...![]()
Ya devrem..Aysonu geldimi borçlar aklıma geliyo..O zamanda bırak hele arabayı..Kapa darabayı diyom..Biliyosun ki maaş dediğin belli..Nede olsa devreyiz..
Bak şimdi aybaşı..Borçları dağıttık..Nasıl bi araba tavsiye edersin..Ayın 20 sini geçmesin ama araştırman..Ya gerçi 20 dedim bak aklıma bayram-kurban geldi..
aYe yok..
Rumuz ne goncagül mü...
arkadaşımıza oncelikle hayırlı olsun soonrada geçmiş olsun diyorum kısmetale:
AYE varsa ben yokum...![]()
Rumuz papatya gibisin beyaz ve ince :queen::queen::queen:
Çok teşekkürler dostum
Mete varsa ben bir hiçim...![]()
AYE varsa ben Ford Sıerra Coswordüm...![]()
Metoşhan varsa geyik var...
Sahi abi sen yarın gelmiyor musun?
Bak gel söz yediğin içtiğin benden(benzine köprüye karışmam) seni görünce mutlu oluyorum ben:rendeer:
abi gelmek istemiyorum...sağolasın...siz takılın bizbize tarifesinde...:queen:
Pınarr varsa ben yokum demiştim...![]()
abi gelmek istemiyorum...sağolasın...siz takılın bizbize tarifesinde...:queen:
Pınarr varsa ben yokum demiştim...![]()
Boşver abi pınarı, belediye işletiyo orayı, haremlik selamlık hesabı, biz haremlikte otururuz, pınarı görünce direkt selamlığa alırlar:queen::queen::queen:
Boşver abi pınarı, belediye işletiyo orayı, haremlik selamlık hesabı, biz haremlikte otururuz, pınarı görünce direkt selamlığa alırlar:queen::queen::queen:
Metehan varsa ben varım... O yoksa hakan abi varsa yine varım.. Hakan abi yok Metehan varsa yokum.. Hakan abi ile Metehan varsa hiç yokum.. Metehanla Hakan abi yoksa asla yokum.. Hakan abi yok Metehan varsa yinede yokum :queen::queen::queen::queen:
aYe varsa ben çifte tarife çalışırım :queen::queen::queen:
abi Pınarın olduğu yerde kavga gürültü çıkıyo...ne kadar taksici varsa gıcık kapmış vaziyyet...dehlike var ...
ahh canımmm sıyırdı...Allah kimseyi bu hallere düşürmesin..önce toynağı sora kafayı kırdı...![]()
Taksiciye ben bişiy yapmadım.. Hattaa sadece ben bişiy yapmadım
Sıyırdı deme kibar ol biraz.. Çatlağım ben altıüstü :queen::queen:
Taksicilerin Korkulu Kabusu Pınarr...veliahtın tuçe nerde...![]()